Vibók Ildi

A szupercsapat - Mire jó az oltás?

Illusztrátor: Mayer Tamás

Pagony, 2020

56 oldal , Kemény kötés

Emma királykisasszony nem fél semmitől. Semmitől, csak az ol-tás-tól. Úgyhogy el is dönti, ő bizony nem akar oltást kapni, és ezt anyukája engedélyével közli is tudós háziorvosával. Doki nem erőszakoskodik, csak előveszi csodafegyverét: a varázskönyvet, ami megmutatja, milyen jó fej testőrség dolgozik éjjel-nappal azon, hogy legyőzze az Emmát támadó ádáz vírusokat és bacikat. Ám sajnos néha ők sem elég erősek, és ilyenkor jól jön nekik egy kis segítség, némi előképzettség és edzés. Na, itt jönnek képbe a védőoltások… és végül Emma is rájön, hogy megéri kibírni azt a pár másodpercnyi fájdalmat az egészségért cserébe.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Első nap

Vibók Ildi legújabb könyvének főszereplője Emma királykisasszony, aki nem fél semmitől, csak az ol-tás-tól. Úgyhogy el is dönti, ő bizony nem akar oltást kapni, és ezt anyukája engedélyével közli is tudós háziorvosával. Doki nem erőszakoskodik, csak előveszi csodafegyverét: a varázskönyvet, ami megmutatja, milyen jó fej testőrség dolgozik éjjel-nappal azon, hogy legyőzze az Emmát támadó ádáz vírusokat és bacikat.

Olvass bele Vibók Ildi szuper új könyvébe, ami játékosan ismerteti meg a gyerekeket a védőoltások fontosságával!

Mire jó az oltás?

Egy olyan könyvajánló, amiben vírusokról és védőoltásokról van szó - az elmúlt másfél év fényében - kifejezetten nyomasztóan is hathat az olvasóra, de higgyétek el, valami olyasmiről fogunk most mesélni nektek, ami szuper izgalmas, szuper vicces és szuper informatív is egyben! Méghozzá A szupercsapat című mesekönyvünkről, amiből mindent, de mindent megtudhattok az immunrendszerről és arról, miért fontosak a védőoltások!

Ha ismerjük, nem félünk tőle

Vibók Ildi molekuláris biológus, számos gyerekkönyv szerzője és számtalan állat gazdája avagy gondozója. Tavasszal jelent meg a Szeretnék egy aranyhalat!, amiből rengeteg mindent megtudhatunk a felelős állattartásról, most pedig az Emma-sorozat első köteteként az immunrendszer kerül terítékre.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások