Vibók Ildi

Vibók Ildi eredeti szakmája szerint biológus, már jó ideje gyerekkönyvíró, de szeret rajzolni és szenvedélyes társasjátékozó is. Egy világvégi házban él családjával, kutyájával és rengeteg állattal (mint Gerald Durrell Korfun), akiket mind el kell látni! A több ezer madárpók mellett nyuszi, agáma, halak, lepkék, papagájok találhatók az "állatfarmon", meg még amit csak el lehet képzelni.
Mindent tud az állatok viselkedéséről, de szenvedélyesen érdekli az ember is. Szerinte nincs olyan, amit ne lehetne egy gyereknek elmagyarázni, csak jól kell megfogalmazni. A legfőbb, hogy akár gyerek az ember, akár felnőtt, legyen kíváncsi és kérdezzen!

„A szeretetteljes, felelős gondoskodás most ráfér mindnyájunkra”
2023-09-13
#Kávé mellé

Nemrég jelent meg Vibók Ildi legújabb könyve, a Hová tűntek a krillek? A biológus és lelkes természetrajongó szerzőt környezettudatosságról, állatokról, emberekről és még sok minden másról kérdeztük. Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Hív a sarkvidék!
2023-09-04 - Wágner Eszter
#Ezt olvassuk

Újabb résszel bővült a Zseblámpás Könyvek sorozat! Vibók Ildi izgalmas, felfedezős kalandra hívja a kisiskolásokat. Ez a könyv nemcsak az egyedül végigolvasott első regény sikerélményét adja meg a gyerekeknek, de rengeteget tanulhatnak belőle az állatokról, a sarkvidékről és az óceán lakóiról is. Expedíció indul! Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Berti bácsi kikölcsönöz
2023-09-04
#Olvasósarok

Új kalandos regénnyel bővült a Zseblámpás Könyvek sora. Hová tűntek a krillek? Többek között ez is kiderül Vibók Ildi meseregényéből. Emellett a kisiskolás gyerekek rengeteget tanulhatnak a sarkkörök élővilágáról is, miközben ezt a letehetetlenül izgalmas könyvet lapozgatják. Olvasd el az első fejezetet!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások