Marék Veronika és Szegedi Katalin

Kéményseprő Kelemen

Pagony Kiadó, 2021

32 oldal, Kemény kötés

"Ég és föld találkozóhelyén, a háztetőkön dolgozik a kéményseprő. Kelemen megmenti a város lakóit – de a sapkáját senki nem veszi fel a sárból.

Fiatal voltam, körülbelül húszéves, amikor megszületett bennem ez a mese. Azóta őrizgettem saját magamnak.

Most elengedem, olvassák el mások is. Szegedi Katalin költői képeivel új életet kapott a réges-régi mese, és remélem, ma is lesznek, akiknek örömöt szerez, és akiket megvigasztal.

A mesében benne van a hatvanas évek csodavárása, az, hogy semmi sem lehetetlen, s a hozzád méltó párod pillanatok alatt rád találhat."

- Marék Veronika

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3490 Ft
2792 Ft (-20%)

loyaltypoints14 törzsvásárlói pont

Kosárba
Hétköznapok hősei és szerelmesei

Marék Veronikát aligha kell bemutatni az olvasóknak. A Boribon- és a Kippkopp-sorozatok néhány kötete biztosan minden család otthonában megtalálható. Az írónő eddigi életműve elképesztően sok címet számlál, és könyveit többek között még japánra is lefordították! Ebből a cikkből megtudhatod, honnan indult ez a nagyszerű karrier. Ismerd meg Marék Veronika legelső meséjét! Itt a Kéményseprő Kelemen!

Kéményseprő Kelemen

Ismerd meg Kéményseprő Kelement, Marék Veronika legelső mesehősét! A hatvanas években született gyönyörű történet most került először nyomtatásba. Olvass bele!

Marék Veronikával beszélgettünk

Marék Veronika neve még annak is ismerős, aki gyereket sem látott soha. Egy egészen különleges történetet mutatunk most be az ő tollából. Megjelent a Boribon, Kippkopp, és még rengeteg más gyerekkönyv szerzőjének legelső meséje! Az írónővel a Kéményseprő Kelemen kapcsán beszélgettünk. Kattints ide, és olvasd el a vele készült interjúnkat!

Összes kapcsolódó cikk