Marék Veronika és Szegedi Katalin

Kéményseprő Kelemen

Pagony Kiadó, 2021

32 oldal , Kemény kötés

"Ég és föld találkozóhelyén, a háztetőkön dolgozik a kéményseprő. Kelemen megmenti a város lakóit – de a sapkáját senki nem veszi fel a sárból.

Fiatal voltam, körülbelül húszéves, amikor megszületett bennem ez a mese. Azóta őrizgettem saját magamnak.

Most elengedem, olvassák el mások is. Szegedi Katalin költői képeivel új életet kapott a réges-régi mese, és remélem, ma is lesznek, akiknek örömöt szerez, és akiket megvigasztal.

A mesében benne van a hatvanas évek csodavárása, az, hogy semmi sem lehetetlen, s a hozzád méltó párod pillanatok alatt rád találhat."

- Marék Veronika

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Művészi mesekönyvek karácsonyra

Csemegék a szemnek! Ebben a kis összegzésben olyan könyveket szeretnénk mutatni nektek, amik kifejezetten az ovis és kisiskolás korosztálynak szólnak, de nem csak hosszuk és hangvételük, hanem gyönyörű kivitelezésük és megnyerő illusztrációik miatt is, amiket legalább olyan sokáig lehet nézegetni, mint a történeteket olvasgatni.

Apró kikacsintásokkal

Újabb gyönyörű, Szegedi Katalin által illusztrált mesekönyvet mutatunk be! Itt a Kéményseprő Kelemen, ami Marék Veronika első meséje volt. Szegedi Katalin rajzai egyszerűen a falra kívánkoznak, legszívesebben a kötet minden oldalát bekereteznénk! Olvasd el az illusztrátorral készült interjúnkat!

Marék Veronikával beszélgettünk

Marék Veronika neve még annak is ismerős, aki gyereket sem látott soha. Egy egészen különleges történetet mutatunk most be az ő tollából. Megjelent a Boribon, Kippkopp, és még rengeteg más gyerekkönyv szerzőjének legelső meséje! Az írónővel a Kéményseprő Kelemen kapcsán beszélgettünk. Kattints ide, és olvasd el a vele készült interjúnkat!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások