Könyvvadászok 2. - A feltörhetetlen kód
  • 9-12

Jennifer C Bertman

Könyvvadászok 2. - A feltörhetetlen kód

Pozsonyi Pagony Kft, 2020

392 oldal, Puha kötés

Emily szülei végül úgy döntöttek, hogy a család San Franciscóban marad, így Emily és új barátja, James tovább folytathatják a könyvvadászatot. De minden megváltozik, miután megszereznek egy kódolt üzenetet, amit a tanáruknak, Mr. Quislingnek címeztek.  A két gyerekben felébred a kíváncsiság, és nekilátnak, hogy kiderítsék, mi köze van a Niantic nevű hajónak, a rejtélyes tűzeseteknek, a Mark Twain köteteknek és Mr. Quislingnek a titokzatos, feltörhetetlen kódhoz. A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9-12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük magyar és külföldi, fantasy, kaland vagy éppen detektívregény – ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni! Már megjelent: Könyvvadászok

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba

3990 Ft
3392 Ft (-15%)

Két új Abszolút könyv kiskamaszoknak

Két új kötet jelent meg az Abszolút könyvek sorozatunkban, amely a 9-12 éves gyerekeknek szól, akik már nem mesekönyveket szeretnének olvasni, valami komolyabbra, nagyobbaknak szólóra vágynak. A Könyvvadászok első része nagy siker volt, és most érkezik a folytatás, mely ott veszi fel a fonalat, ahol az előző kötet véget ért. Kate Scott Óriás című könyve az egyik első Abszolút könyv volt, és sokan szerették – most megjelent Csak Jack című könyve is hasonló kérdéseket feszeget.

Olvass bele a Könyvvadászok második részébe!

Az Abszolút könyvek rajongói már jól ismerhetik a 10-13 éves korosztály egyik legnagyobb kedvencét, a Könyvvadászok című könyvet. Nagyon megszerettük mi is az okos kis könyvmoly, Emily és barátja, James kalandjait, és most végre megérkezett a második rész is!

Olvassátok el, hogyan kezdődik a könyv!

Kódok, rejtélyek és nyomozás: Megjelent a Könyvvadászok új része!

Az Abszolút könyvek rajongói már jól ismerhetik a 10-13 éves korosztály egyik legnagyobb kedvencét, a Könyvvadászok című könyvet. Nagyon megszerettük mi is az eszes könyvmoly, Emily és barátja, James kalandjait, és most végre megérkezett a második rész is!

Ennek örömére elevenítsük fel, miért is ennyire szuper ez a sorozat és ismerkedjetek meg a következő kötettel, A feltörhetetlen kóddal!