Medve és Madár - A kaland és más mesék
  • 3-6

Jarvis

Medve és Madár - A kaland és más mesék

Pagony Kiadó, 2024

64 oldal , Kemény kötés

Medve és Madár legjobb barátok!

Épp ezért, ha valamelyikük nem érzi jól magát, a másik mindent megtesz azért, hogy felvidítsa. És ha bajba jutnak, azonnal segítenek egymásnak. És fantasztikus kalózos kalandokba keverednek.

És a legviccesebb viccekért sem adják fel kettejük barátságát. Hiszen ők Medve és Madár.


Már megjelent:

A piknik és más mesék
A csillagok és más mesék

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
Jé, egy beszélő virág!

Mindenki imádja az aranyos állatmeséket! Micimackó, Vackor, Macibocs, Paddington, Sim, és a rengeteg ölelgetnivaló alvóka mind azt bizonyítja, hogy medvékből nem lehet elég. Csí, Hú, Bagoly, Vili a Veréb, Doktor Bubó és oly sokan mások pedig azt, hogy a madarak is verhetetlenül népszerűek. De mi történik, ha találkozik Medve és Madár? Egy olyan különleges, színes és szerethető mesevilág jön létre, amely kicsit és nagyot egyaránt elvarázsol. Olvass tovább, és tudj meg mindent Medvéről és Madárról!

Ha nem nagy gond, itt tudnál maradni velem semmit sem csinálni?

A Medve és Madár új részében olyan ismerős helyzetekkel találkozhatunk, amelyek minden gyerek számára tanulságosak és megnyugtatóak. Madár betegségekor Medve mindent megtesz, hogy felvidítsa barátját, de lehet, hogy néha elég csak ott lenni, amikor a legnagyobb szükség van ránk? Ezek a mesék megmutatják, hogy az ember (vagy a Medve. Vagy a Madár.) könnyebben veszi a nehézségeket, ha segítik a szerettei. Olvass bele Medve és Madár legújabb kalandjaiba!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások