Julia Donaldson

Pele megfázott

Illusztrátor: Axel Scheffler

Pagony Kiadó, 2023

14 oldal

„Pele tüsszög, mert az orra
Reggel óta viszket...”

A Tölgyerdő meséi sorozat legújabb részében Pele megbetegszik, és néhány napig ágyban kell feküdnie. Szerencsére a barátai egytől egyig meglátogatják, és felvidítják. Hogy mivel? Nyisd ki az ablakokat, és megtudod!

Ez a könyv kemény lapos.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2490 Ft
Aktuális ár: 2117 Ft
loyaltypoints11 törzsvásárlói pont
Kosárba
Győzd le a náthát könyvekkel!

Mit kezdjünk egy morcos gyerekkel, aki nem akarja bevenni az orvosságot, meginni a teát, és az élet igazságtalanságát úgy általában nem tudja elviselni?

Hát meséljünk neki! Most megfázós, torokgyulladásos, doktor nénis, meséket gyűjtöttünk nektek, amikben a kis főhősök gyógyulásának folyamatát követhetik végig a gyerekek, és így pillanatok alatt elrepül az az idő, amit a betegágyban kell tölteniük. Kattints a gyógyító könyvekért!

A Tölgyerdő legújabb meséi

Új résszel bővült a Tölgyerdő meséi-sorozat! A legapróbbak legnagyobb örömére egy vadonatúj, szupercuki lapozó érkezett a világhírű Julia Donaldson – Axel Scheffler párostól! Számodra is fontos, hogy a picik már az első pillanatoktól kezdve szeressék a könyveket? Szeretnéd, ha a meseolvasás interaktív, közös élmény lenne az egész családnak? Akkor a Tölgyerdő meséi praktikus, kicsi, elnyűhetetlen könyvecskéivel nem lőhetsz mellé! Ismerd meg a sorozatot ebből a cikkből!

A könyv, ami testet-lelket gyógyít

Újabb szuperaranyos kötettel bővült a Tölgyerdő meséi interaktív lapozó sorozat. Julia Donaldson és Axel Scheffler ezúttal sem okoznak csalódást a rajongóknak! A legújabb könyv, azon kívül, hogy a korábbiakhoz hasonlóan verses, remek érzékkel illusztrált és a nyitható ablakoknak köszönhetően interaktív, még a betegségek leküzdésében is segíthet a legkisebbeknek. Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások