Pásztohy Panka

Pitypang nagyiéknál

Pagony Kiadó, 2024

24 oldal , Kemény kötés

Lili még sosem aludt Anya és Apa nélkül sehol, de most itt a nagy alkalom: pár napot Nagyiéknál tölt Pitypanggal, és az unokatestvérével, Jancsival. Nagyiéknál annyi minden történik, hogy igazán nincs idő sem unatkozni, sem szomorkodni. Ráadásul Pitypang is szerez magának egy új barátot!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2542 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
Csodajó vakáció a nagyiéknál

Végre, kedvenc kiskutyánk, Pitypang is kipihenheti egész éves fáradalmait! Lili a nagyszülőknél, falun tölti a nyarat, és szeretett kutyusa is vele tarthat. Így megismerkedhetnek a tanyasi állatokkal, fára mászhatnak (na jó, csak Lili, és még neki se megy igazán), és eláruljuk, hogy már Pitypang sem egyedül ugatja a holdat. Olvass tovább, vár rád az új kaland Pitypanggal és Lilivel!

Nagymama, miért olyan nagy a füled?

Már a legrégebbi időkben is nagyszülők mesélhettek az unokáinak esténként a pattogó tűz mellett. Bár nem maradt fenn ezeknek a meséknek a szövege, kitalálhatjuk, miről szóltak: küzdelemről, örömről, bánatról, szerelemről, családról, halálról és születésről. Tehát magáról az életről. Vannak olyan meséink, amikben fontos szerepet játszanak a nagyik és nagypapák: ki ne emlékezne Piroska nagymamájára, akit egy harapásra lenyelt a gonosz farkas, vagy Nagyanyóra és Nagyapóra, akinek a kertjében az óriási répa termett? Válogatásunkban megismerheted a legvagányabb nagyszülőket!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások