Csodajó vakáció a nagyiéknál

Tarts Pitypanggal és Lilivel nyáron is!

Végre, kedvenc kiskutyánk, Pitypang is kipihenheti egész éves fáradalmait! Lili a nagyszülőknél, falun tölti a nyarat, és szeretett kutyusa is vele tarthat. Így megismerkedhetnek a tanyasi állatokkal, fára mászhatnak (na jó, csak Lili, és még neki se megy igazán), és eláruljuk, hogy már Pitypang sem egyedül ugatja a holdat. Olvass tovább, vár rád az új kaland Pitypanggal és Lilivel!

pitypang_nagyieknal_borito_1000px.jpgPásztohy Panka kedves karakterei új történettel érkeztek hozzánk. Ennek persze a bölcsisek, ovisok örülnek a legjobban! Már sok közös kalandjuk volt – ha még nem ismered, itt nézd meg, mi mindenről olvashattok már –, és most egészen új környezetben találjuk Lilit és Pitypangot. Elmehetünk velük falura, ahol a nagymama és a nagypapa lakik, és ahol nem mindennapi vakációzásban lesz részük.

Nem olyan könnyű ám a kezdet... Lili ugyanis még soha, de soha nem aludt anya és apa nélkül, most pedig több napra is a nagyiéknál fog maradni. Szerencsére a kalandok azonnal hívják, lerikkant ugyanis a fáról Lili unokatestvére, Jancsi is! Így már sokkal könnyebben megy az elválás – milyen elválás?! Lili már a fülére is akasztotta a cseresznyét, és vidámabb már nem is lehetne!

Tedd a kosaradba most!

kepernyofoto-2024-04-30-143332.pngPásztohy Panka illusztrációjaA te gyereked ismeri már a tanyasi állatokat? Itt a legjobb alkalom, hogy találkozzatok tyúkokkal, tehenekkel, malacokkal. Lili ugyanis besegít az udvar körüli teendőkben is. Sőt, egy egész tojást is egyedül becipel a tyúkólból a házba! Na jó, lehet, ez azért nem akkora dolog, de nézzétek csak meg Lilit, milyen büszke! Ezekről az örömökről szól a gyerekkor, amiről szülőként is olyan jó olvasni!

Pitypang sem tétlenkedik ám! A kisgyerekek kedvenc fehér-fekete foltos kiskutyusa is igazán kilép a komfortzónájából. Például igyekszik nem frászt kapni a kertkapu fölött bekukucskáló tehéntől – még szerencse, hogy nagypapa teljes nyugalommal simogatja meg a boci orrát, így már valóban nem olyan ijesztő a helyzet. Estére pedig már új barátot is szerez: Gombóccal, nagyiék kutyájával együtt ugatják a holdat az idilli falusi éjszakában.

Szerezd meg itt!
kepernyofoto-2024-04-30-143808.pngPásztohy Panka illusztrációja
Pásztohy Panka csodálatos első nyaralós könyvet írt és rajzolt a kicsiknek! A Pitypang nagyiéknál a gyerekek nyelvén mesél a vakációzás leírhatatlan hangulatáról, új barátságok kezdetéről, és közben bemutatja a falusi élet semmihez sem fogható nyugalmát és kalandozási lehetőségeit is. Ha pedig most készültök az első szülőktől külön töltött éjszakákra a nagyszülőknél, akkor feltétlen várjátok ezzel a mesekönyvvel! Ki szeretne egy ilyen nyaralásról hazamenni? Pitypang és Lili biztosan nem.

Rendeld meg Pitypang és Lili legújabb kalandjait!

A teljes sorozatot pedig itt találod.

Kapcsolódó termékek