Egyszerű, vagány és formabontó:

Ezek 2024 legjobb társasai

Te is tűkön ülve vártad már, mikor lesz akkora a gyerkőc, hogy igazán társasozni lehessen vele? Ha már elmúlt kétéves, sőt már akár kamasz, akkor ne fogd vissza magad, társasozzatok annyit, amennyit csak bírtok! Ehhez persze meg kell találni a tökéletes játékokat. Mutatjuk piciknek és nagyoknak, mivel töltsétek a szabadidőtöket!

Nyuszi ül a fűben 29907.jpg
2+

Ha egy nagyon kedves első társast kerestek, akkor megtaláltátok, ez lesz az! Már kétéves kortól tudjátok játszani, de még a kisóvodás gyerkőcök is élvezni fogják. A játékszabály nagyon egyszerű: húzzatok egy lapot, a kihúzott kártyalapon pedig egy rajzos utasítást találtok. Az megmutatja, hogy mit tegyen a gyerek a játéktáblájára: répát, borsót vagy nyuszit. De vigyázat, mert ha jön a rókalap, a kis vörös bizony elvisz egy nyuszit! A játék nyertese az lesz, aki először összegyűjt 3 nyuszit, 3 répát és 3 borsót.

A Nyuszi ül a fűben egy egyszerű és nagyszerű társas a kisebbeknek: nagyon helyesek a rajzok és a figurák, masszív a tábla és a kártyalapok is – azaz pici kezekbe tökéletesek. A szabály könnyen követhető, a történet pedig olyan bájos, hogy a picik biztosan élvezni fogják a játékot.

Tedd a kosaradba itt!


Kukucskáló kuflik kukucskalo_kuflik_3d_crop.png
3+

Ezt a játékot semmi máshoz nem tudjuk hasonlítani, annyira egyedi. Vegyétek kézbe a különböző kuflis képeket, amiken egy-egy lukat is találtok. Keressetek otthon vagy a természetben (esetleg az elhagyatott réten) bármit, ami értelmet ad a lyukas képeknek! Aki minden képet időben ki tud egészíteni, az nyer!

Ezt a kisméretű társasjátékot vigyétek magatokkal bármelyik nyaralásra vagy kirándulásra, a táskában tökéletesen el fog férni. A Kukucskáló kuflik ráadásul nemcsak nagyon vicces és szórakoztató, de a világ megismeréséhez is hozzásegíti a kisebbeket. Használjátok háttérnek a vizet, a fák törzsét, faleveleket vagy egyszerűen a kék eget: ki mondta, hogy a körülöttünk lévő világ minden eleme nem egy-egy játék?

Nem csak kuflirajongóknak! Rendeld meg itt!


Színtahal kepernyofoto-2023-10-18-215411.png
4+

Kalandor ovisok, egy új expedíció vár rátok!

Merüljetek el a színek tengerében, és szerezzétek meg a győzelmet a legvarázslatosabb expedíció vezetőjeként!

Merüljetek az óceán mélyére, találjátok meg a Színtahalat és fotózzátok le gyönyörű karjait. Az ügyesség most sokat számít, hiszen csak egyikőtök örökítheti meg a Színtahalat teljes pompájában!

Szerezd be itt!


Apropó popó apropo-popo-doboz.png
6+

A legviccesebb játék győztese minden bizonnyal az Apropó popó lenne. Ki ne szórakozna jól azon, ahogy az egész család villámgyorsan próbálja megkeresni a különböző állatokhoz tartozó hátsófeleket? Az Apropó popó egy állati gyorsasági játék, az nyer, aki előbb párosítja a popókat a gazdáikkal.

Rendeld meg itt!


Kiwi kiwi_fiokos_3d_crop_1000px.png
7+

Kisiskolások nagy kedvence lehet ez a rendkívül szórakoztató, és egyben erős koncentrációt igénylő társas.

Egy kis szőrös kiwi ide-oda gurul az osztályterem padlóján. A játékosok kártyákkal irányítják a kiwit a táblán, ám a kör végéig a lépéseket csak fejben lépik le. Amikor vége a körnek, mindenki megtippelheti, hova érkezett a kiwi, és aki a legtöbb körben jól tippelt, azé a dicsőség!

Ezt a játékot szünetekben is elő lehet kapni: könnyen elfér az iskolatáskában, 10-15 perc egy játékidő, és akár hatan is játszhatják egyszerre. Itt most a megfigyelésé és a memóriáé a főszerep: az nyer, aki a legjobban követi le fejben a kiwi útját.

Rendeld meg itt!


Nyúlugró nyulugro-jump-in_thumb674.jpg
7+

Mutatunk egy nagyszerű egyszemélyes játékot, amit bárhová magával vihet a gyerkőc, és mobilozás helyett bármikor játszhat vele egy jót.

Segíts a nyulakat biztonságba helyezni! Ugrálj át a többi nyúlon, gombán és akár a ravasz rókán, hogy eljuss a saját üregedbe. A Nyúlugró egy aranyos logikai játék, 60 különböző nehézségi szintű feladvánnyal, amivel próbára teheted a képességeidet!

Rendeld meg most!Tension 70029.jpg
8+

Nagyobbaknak és egészen nagyoknak itt egy új kvíztársas, amiben dolgozhatnak az agytekervények, és közben nagyon jól lehet szórakozni! Ebben a játékban ugyanis nem elég tudnod a jó válaszokat, időre kell azokat bemondanod – vagy ha már bemelegedtetek, akkor beordítanod.

A kártyák tetején egy-egy témakör szerepel, alatta tíz lehetséges válasszal. A játék célja, hogy a rendelkezésre álló egy percben a csapatod minél többet megnevezzen ezek közül a válaszok közül. Hangosan kell kimondanotok a témakörrel kapcsolatos ötleteiteket, hátha eltaláljátok a megoldásokat. A kérdéskártyákhoz tartozik egy tartó is, amelybe helyezve egyszerűen jelölni lehet, mely válaszok hangzottak el és melyek nem. Ha mind a tíz elhangzott, a csapaté a pont.

Itt nem csak tudásra, hanem kötélidegekre is szükségetek lesz, hiszen nyomás alatt a legnagyobb koponyák is leblokkolnak. Ha van a családban egy sétáló lexikon, az nagy segítség, de nem kötelező!

Itt rendeld meg!


Pixelino pixelino_3d_crop_1000px.jpg
8+

A Pixelino egy szuper családi társas, ami remekül játszható (gyakorolható!) akár egyedül is. Nyugis délutánok tökéletes főszereplője lehet. Nem konfrontatív, ráadásul mindenkinek lehet bármennyi ideje gondolkozni. Mégis nagyon izgalmas! Mitől? Mutatjuk.

Különböző állatformájú alakzatokból választhattok – mindenkihez másik kerül. A saját kártyáitokon szereplő mezőkbe kell beilleszteni a közösen felforgatott alakzatokat. Ha ügyesen tervezed a gyűjteményed, értékes trófeákat is bezsebelhetsz.

A játék fokozatosan nehezíthető, játsszátok úgy, ahogy az számotokra a legjobb kihívás!

Itt tedd a kosaradba!


Abszolút szabad válaszok abszolut_szabad_valaszok_3d_crop.png
9+

Ennél a játéknál félre lehet tenni a versenyszellemet, nem lesz rá szükség. Kell viszont hozzá nyitottság, őszinteség és kíváncsiság a csapat többi tagja iránt.

Üljetek körbe, és húzzatok a kártyapakliból. A feltett kérdésre őszintén kell válaszolni – így tudhatjátok meg egymásról azt például, hogy ki mivé változna át, ha tehetné, vagy hogy ki tud közületek a legkevésbé füllenteni.

Ismerjétek meg egymást jobban! Baráti társaságoknak is remek móka ez a játék, de osztálykirándulások csapatépítő társasnak is tökéletes!

Rendeld meg itt!


Skull 57456.jpg
10+

A Skull egy ízig-vérig partijáték! Tudsz blöffölni? Ha nem, itt elbuktál. De ha igen, ez lesz a te társasod!

A játékmenet nagyon egyszerű. Mindenkinek van négy kártyája, melyeken 3 virág és egy koponya található. Egymás után letesztek egy-egy kártyalapot lefordítva az asztalra. Majd egy ponton az egyik játékos elkezd licitálni, azaz bemondja, hány kártyalapot tud felfordítani anélkül, hogy koponya lenne közöttük. Ha sikerül, kap egy pontot, ha nem, elbukta a vállalást. Az nyer, aki két pontot össze tud gyűjteni.

Azt hiszed, kiismerted a melletted ülőt? Itt ezt sose tudhatod. Taktikázzatok, blöfföljetek, tegyetek egymásnak keresztbe! A szórakozás garantált. De mi mást is várhatnánk egy pink koponyás társasjátéktól?

Szerezd be most!

Ne maradj le a Pagony Játékházzal kapcsolatos hírekről, játékajánlókról, akciókról és kuponokról, iratkozz fel hírlevelünkre!!

Kapcsolódó termékek