Menzacsata

Illusztrátor: Mayer Tamás

Játék tervező: Batki Zsolt

Pagony Játékkiadó, 2022

Ebédszünet, irány a menza! Vajon ma mit kell legyűrnöd? Ebben a játékban egyre csak gyűlnek előtted a menzakaják. Megpróbálhatsz ügyeskedve megszabadulni tőlük, esetleg átpasszolni párat a haspók haverodnak, vagy az asztal alá söpörni a falánk kutyusnak, de a kedves konyhás nénik ezalatt újabb és újabb repetát tukmálnak rád. A játék végén bizony mindent meg kell enni, ami előtted maradt! A célod az, hogy a tied legyen a legkisebb kajakupac.

Játékszabály ( ) Játékszabály ( )

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 4266 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba
Tovább a sorozatra...
Ismerd meg a Lyukasóra sulis kártyákat!

Hamarosan érkezik a Pagony Játékkiadó legújabb sorozata, a Lyukasóra sulis kártyák! Az első darab pedig nem lesz más, mint a Menzacsata nevű, végtelenül vicces partyjáték! A Pagony Játékkiadó főszerkesztőjét, Bojti Annát, és a Pagony Kiadó szerkesztőjét és játékfejlesztőjét, Győri Hannát kérdeztük a sorozatról. Olvass tovább!

Menzacsataaa!

Mi az az emlék, ami az iskolával kapcsolatban azonnal eszedbe jut? Ha kicsit is hasonlítasz ránk, akkor a menza! Van, aki jó szájízzel gondol rá, van, aki kevésbé, de mindenkiből erős asszociációkat vált ki ez a gondolat. A Lyukasóra sulis kártyák sorozat első darabja éppen ezt tematizálja. Tudj meg mindent a Menzacsatáról!

Kártyajátékok két csengetés között

Elő a kártyákkal! Olyan társast kerestek, ami nem igényel nagy helyet és sok előkészületet? Amit akár egy uzsonnaszünetben is le lehet játszani? A Pagony Játékház munkatársa most bemutatja nektek a legjobb, legviccesebb, legfelszabadítóbb kártyajátékokat! Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk