Menzacsata

Illusztrátor: Mayer Tamás

Játék tervező: Batki Zsolt

Pagony Játékkiadó, 2022

Ebédszünet, irány a menza! Vajon ma mit kell legyűrnöd? Ebben a játékban egyre csak gyűlnek előtted a menzakaják. Megpróbálhatsz ügyeskedve megszabadulni tőlük, esetleg átpasszolni párat a haspók haverodnak, vagy az asztal alá söpörni a falánk kutyusnak, de a kedves konyhás nénik ezalatt újabb és újabb repetát tukmálnak rád. A játék végén bizony mindent meg kell enni, ami előtted maradt! A célod az, hogy a tied legyen a legkisebb kajakupac.

Játékszabály ( ) Játékszabály ( )

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
Vagány anyák kincsesbányája

Itt az ideje, hogy te is elkezdj tudatosan készülni az ünnepekre! Most akár kicsi gyerekkel vagy otthon, akár már nagy kamaszod van, jó helyen vagy! Mindenkinek találsz itt szuper karácsonyi ötleteket! Kattints a cikkünkre és nézd meg, melyek a legjobb társasok, legmenőbb fejlesztők és legkatartikusabb gyerekkönyvek!

Szerezd be a legszebb ajándékokat!

Mi kerüljön a Mikulás-csomagba?

Már csak egy apróság hiányzik a csomagból, de nem szeretnétek megint csokimikulást és aranyvirgácsot venni? Összeszedtünk néhány tippet azoknak, akik idén inkább a cuki, hasznos és vicces meglepetésekre szavaznak!

Ismerd meg a Lyukasóra sulis kártyákat!

Hamarosan érkezik a Pagony Játékkiadó legújabb sorozata, a Lyukasóra sulis kártyák! Az első darab pedig nem lesz más, mint a Menzacsata nevű, végtelenül vicces partyjáték! A Pagony Játékkiadó főszerkesztőjét, Bojti Annát, és a Pagony Kiadó szerkesztőjét és játékfejlesztőjét, Győri Hannát kérdeztük a sorozatról. Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások