Vadadi Adrienn

Óvónő, újságíró, két gyereke van: egy nagy, egy kicsi.
2013-ban jelent meg első kötete a Pozsonyi Pagony kiadónál Leszel a barátom? címen, melyben egy óvodai csoport mindennapjaiba kukkanthattak bele az olvasók. Azóta számos óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló mesekönyvet írt.

Így mutatja be magát:

"Hogy mit szeretek? – amikor este tízkor ráeszmélek, hogy egyáltalán én is létezem. Addig anyuka, háztartási alkalmazott, óvónő, kutyagazda vagyok. Olyankor nem is tudom, mit szeretek… azt, amit mindenki más: olvasni, írni, moziba járni, kötögetni (csak vicceltem). De a legjobb turistának lenni, mert akkor biztos, hogy éppen nyaralok!"

Bővebben a szerzőről olvass ITT.

Westernkalapot a fejekre!
2024-05-20

Mi is imádjuk a lovakat, de ezeknek az állatoknak az igazi rajongói a kisiskolások. A te gyereked is csillogó szemmel beszél róluk? Csak lovakat rajzol, színez éjjel-nappal? Akkor a Kockacukor lovassuli-sorozat a legnagyobb kedvencetek lehet! Jó hírünk van: megérkezett a negyedik rész is, melyben Csutiék egy igazi lovastúrára indulnak!

Tovább olvasom...
Irány a lovastúra!
2024-05-20

Megérkezett a Kockacukor lovassuli-sorozat negyedik része, és izgalmasabb, mint valaha! Csutiék ezúttal egy igazi lovastúrára mennek, ahol rengeteg érdekes kalandban van részük. Olvass bele A lovastúrába, és éld át Lópaciékkal a kalandokat! A könyvet akkor is imádni fogjátok, ha az előző részeket még nem olvastátok, de ha már ismeritek a sorozatot, akkor most le fog esni az állatok! Olvass bele a könyvbe!

Tovább olvasom...
Nagymama, miért olyan nagy a füled?
2024-05-09
#Ezt olvassuk

Már a legrégebbi időkben is nagyszülők mesélhettek az unokáinak esténként a pattogó tűz mellett. Bár nem maradt fenn ezeknek a meséknek a szövege, kitalálhatjuk, miről szóltak: küzdelemről, örömről, bánatról, szerelemről, családról, halálról és születésről. Tehát magáról az életről. Vannak olyan meséink, amikben fontos szerepet játszanak a nagyik és nagypapák: ki ne emlékezne Piroska nagymamájára, akit egy harapásra lenyelt a gonosz farkas, vagy Nagyanyóra és Nagyapóra, akinek a kertjében az óriási répa termett? Válogatásunkban megismerheted a legvagányabb nagyszülőket!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások