Vadadi Adrienn

Óvónő, újságíró, két gyereke van: egy nagy, egy kicsi.
2013-ban jelent meg első kötete a Pozsonyi Pagony kiadónál Leszel a barátom? címen, melyben egy óvodai csoport mindennapjaiba kukkanthattak bele az olvasók. Azóta számos óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló mesekönyvet írt.

Így mutatja be magát:

"Hogy mit szeretek? – amikor este tízkor ráeszmélek, hogy egyáltalán én is létezem. Addig anyuka, háztartási alkalmazott, óvónő, kutyagazda vagyok. Olyankor nem is tudom, mit szeretek… azt, amit mindenki más: olvasni, írni, moziba járni, kötögetni (csak vicceltem). De a legjobb turistának lenni, mert akkor biztos, hogy éppen nyaralok!"

Bővebben a szerzőről olvass ITT.

Mi újság? Ez!
2024-03-22
#Ezt olvassuk

2024-ben is rengeteg új könyvünk jelent meg a Pagonynál, pedig még csak április van. Olvasóink megismerkedhettek Ancsával, Szillével, Maciboccsal, Csodakukaccal, de olyan közkedvelt könyvek is folytatást kaptak, mint a Rumini, a Két kis dínó-sorozat, vagy a Panka-könyvek. Mutatjuk, mi minden érkezett a polcainkra!

Tovább olvasom...
Hazatérés Valaholba
2024-03-11
#Ezt olvassuk

Ki ne gondolt volna már arra, hogy mi történik velünk a halál után? Talán elnyel minket a végtelen, üres sötétség? Vagy angyalként élünk tovább, akik a felhők széléről, láblógatva figyelik, hogy mit csinálnak az emberek? Vagy talán egy teljesen más világba kerülünk, ahol az ég mindig vidám babarózsaszín, ahol az Örökkön Örökké Fa nő, és ahol a Földről eltávozott lelkek, a lillék csillagkekszet ropogtatnak és tejszódát kortyolgatnak, miközben felkészülnek új életükre a Földön? Vadadi Adrienn könyvének, az Örökkön Örökké Fának főszereplője, Szille az utóbbiban hisz. Története olyan komoly témákat dolgoz fel, mint az elengedés, a gyász és a veszteség, melyek előbb-utóbb mindannyiunk életében felbukkannak. Olvass tovább, és tudj meg mindent a regényről!

Tovább olvasom...
Miért vagyok ilyen furcsa?
2024-03-11
#Olvasósarok

Valahol világát az Örökkön Örökké Fa köti össze a mi világunkkal. Nem tud erről senki, csak a kilencéves Szille és a nagypapája, de a másik oldalon mindennap újabb és újabb lillék, földi lelkek várnak arra, hogy kisbabaként újralethessenek a Földre. Közéjük tartozik a titokzatos Dió is, aki már teljesen feladta, hogy valaha a Földön járjon, hiszen nincs lillecsaládja, akik segítenének neki a célja elérésében. Kettejük állandóan változó lelki párbeszédén alapul a regény.
Fodor Katalin gyönyörű illusztrációin keresztül megismerheted Valahol rózsaszín egét és az Örökkön Örökké Fa dús lombjait, de hogy megtudd, mi a lillék kedvenc időtöltése és hova járnak kikapcsolódni, ahhoz bele kell olvasnod a könyvbe!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások