Catherine Doyle

Viharok Őrzője

Pagony, 2019

304 oldal, Puha kötés

Fionn Boyle nővérével Arranmore távoli szigetén, nagyapjuknál tölti a nyári vakációt. Még soha nem járt itt, nagyapját,
ezt a fura, titokzatos öregembert se ismerte azelőtt. A fiú
hiába tudja, hogy vén tengeri matrózok leszármazottja –
retteg a víztől. Nem érdeklik a kalandok, a hajótörések, sem a fáradhatatlan szél, ami időről időre végigsöpör a szigeten.
De egy régi varázslat felbolydul a sziget rétegei alatt. Hatalmas vihar közeledik a tenger és az idők mélyéről, ugyanaz a
vihar, ami tizenkét évvel ezelőtt elragadta Fionn apját is. Családja védelmében Fionn-nak fel kell vállalnia a sorsát, és
szembeszállnia legnagyobb félelmével…
Catherine Doyle első könyve 2018-ban elnyerte a Brit
Könyvkereskedők olvasói díját.
A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan
9—12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút
színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de
mégis elgondolkodtatók. Ezeket a könyveket jó olvasni!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

2990 Ft
2542 Ft (-15%)

loyaltypoints13 törzsvásárlói pont

Kosárba
A sziget felbolydul a lába alatt

A Harry Potter sorozat óta méltán népszerűek azok a fantasy alkotások, melyek egyszerre ötvözik a misztikum és természetfeletti erők varázslatos világát a realitással. A varázslat valóságossá, mi több, hétköznapivá tétele olyan izgalmas világba kalauzolja az olvasókat, ami minden más műfaj szórakoztató erejét felülmúlja. De hogyan működik ez a műfaj és miért olyan népszerű? Új Abszolút könyvünk, a Viharok őrzője segítségével pillantsunk bele a hétköznapi tinivarázslók izgalmas világába!

Az alvó sziget

Arranmore szigete sötét titkokat rejt. Vajon Fionn készen áll arra, hogy szembe nézzen a félelmeivel, és felvállalja a sorsát? Olvass bele a 2018-as olvasói díjas Viharok Őrzőjébe!

Már nagyon unjuk a telet – te is?

Gondolom, a legtöbben egyetértünk abban, hogy a karácsonyi időszak után a telet már a hátunk közepére sem kívánjuk. Hideg van, szürkeség, sötét és latyak. Semmihez nincs kedvünk, legszívesebben téli álomba merülnénk egészen márciusig. Ez az opció viszont sajnos a medvék kiváltsága.

De nem kell kétségbeesni, egy sereg dolgot ki lehet ám találni, hogy elviselhetőbb legyen ez a pár hét, ami a tavaszig még hátravan. A mi hozzávalóink a meghitt téli estéhez a következők: habfürdő, gyertya, kakaó és persze egy szuper könyv!

Összes kapcsolódó cikk