10 ok, amiért Csernus Imre két új könyve minden kamasznak kötelező!

Megérkezett A Nő - Csajsziknak és A Férfi - Srácoknak

Senkinek sem kell bemutatni Dr. Csernus Imre pszichiátert. A Férfi és A Nő két sikerkönyve után most újabb két remek alkotását olvashatjuk, de ezúttal a kamaszok kerülnek terítékre. Csernus nem kegyelmez, de épp ez benne a jó, kimondja, amit ki kell. Ha érdekel a jövőd, akkor vedd kézbe életed irányítását most! Hidd el, szükséged van erre a két könyvre...

1.     Nem hagy tabukat! Lehet, hogy első olvasásra kicsit kegyetlennek tűnik, de épp ez a lényeg. Ha nyalogatjuk a sebeinket, akkor sose fogunk felállni és azt mondani, hogy most elég, megváltoztatom az életem!

2.     Alapjaiban fog megrengetni! Egyértelműnek vett, evidenciaként kezelt dolgokat kérdőjelez meg. Olyanokat, amibe mindenkit belenevelnek. Megtanít arra, hogy saját magadhoz szabd a szabályokat és ne tradíciók szerint viselkedj!

3.     Ha úgy érzed, hogy az a bizonyos nagy beszélgetés nem sikerült olyan jól a szüleiddel, vagy meg sem történt, akkor ki más mondhatná el neked jobban, hogy mi hogyan működik, mint egy pszichiáter, akinek ez a szakterülete?

4.     Mert, ha mégis megtörtént az a nagy beszélgetés a szüleiddel, biztos vagy benne, hogy mindent ugyanúgy akarsz csinálni, mint ők?

5.     Mert valószínűleg a másik nemről és annak lelki folyamatairól keveset tudsz még, és hidd el, nem az interneten akarsz utána olvasni ezeknek a dolgoknak.

6.     Mert ez a két könyv modern! Teljesen a mai fiatalokra van szabva, arról, hogy mit üzenhet egy szelfi, mi változott a net nemzedékénél és mi maradt ugyanolyan, mint a szüleinknél?

7.     Mert az életre nevel! Megtanítja, hogy miért kell felelősséget vállalj és ezzel meg fogja könnyíteni az egész életedet.

8.     Mert közérthetően és egyszerűen fogalmaz és nem kerülgeti a forró kását. Mindenkinek könnyen befogadható, bár a megvalósítás már annál nehezebb, de kemény munkával minden elérhető!

9.     Mert segít elfogadni és megérteni a múltad és megtanít arra, hogy hogyan fordulj a jövőd felé és hogyan éld meg a jelent.

+1 Miért a szüleid könyvespolcáról csennéd el A férfit vagy A nőt, amikor van egy rád szabott változat is, ami veled foglalkozik? A Nő - Csajsziknak és A Férfi - Srácoknaktényleg kihagyhatatlan minden kamasz számára!

Ha meg szeretnéd rendelni A Nő - Csajsziknak c. könyvet akkorkatt ide! Ha pedig A Férfi - Srácoknak c. kötetet szeretnéd megvenni akkor katt ide!

Ha tetszett a cikk, akkor olvasd el ezeket is:
8 dolog, amiben a Lány vagyok más, mint a többi kamasz-túlélőkalauzA könyv, ahol nincsenek tabuk - Ezzel a könyvvel nem nehéz fiúnak lenni!