Cukiságok felsőfokon Belgiumból

Bemutatjuk az Egmont Toys játékokat!

Mi jut eszedbe Belgiumról? A csoki? Vagy a pisilő kisfiú szobra Brüsszelben? Reméljük, nemsokára a játékok is az első háromban lesznek! Ismerd meg legújabb partnerünket, a belga Egmont Toyst!

egmont-toys-felfedezo-keszlet.jpg
A játéktervező- és gyártó cég már 1994 óta azon dolgozik, hogy minőségi, eredeti és kézzel készített termékeket készítsenek megfizethető áron. A fejlesztést és a tervezést is Belgiumban végzik, leginkább belső tervezőjük, Gaëtane Lannoy szakértelme érződik a kollekciójukon. A fajátékoktól elkezdve a fém, fonott, textil és puha játékokig, valamint a 0 és 10 év közötti gyermekek számára készült dísztárgyakig minden megtalálható a kínálatukban.

Nézd meg ezt a csodás felfedező készletet! Igazi, titokzatos dzsungellé fogja változtatni a parkot vagy a kertet a gyerekek számára!

egmont-toys-magneses-rajzkonyv.jpg

Úgy gondolják, egy új játék fejlesztésénél a játékérték az első. Egy új játéknak fel kell ébresztenie a gyermek kíváncsiságát, és segítenie kell álomvilágának kialakításában. Rajzolni, festeni, összeszerelni, építeni, bábszínházzal játszani, öltözködni.

A leendő kis művészek máris elkezdhetnek gyakorolni ebben a mágneses rajzkönyvben! A jövő zenészeinek és táncosainak pedig itt egy szuper, zenélő rádió!

egmont-toys-kisauto-keszlet-forgalom-1.jpg

Gondolnátok, hogy náluk minden új termék először papíron, ceruza és festék segítségével születik meg? Ez a kétkeziség, klasszikus és tapasztalatalapú technika és törődés érződik minden játékukon.

Ez az autópálya és kisautó készlet biztosan minden ovist elvarázsol majd!

kepvetito2.jpg
Minden korosztály számára találhattok fejlesztő jellegű, és élvezetes, beleszeretős játékokat. Az első, bújós állatok és csörgők az érzékszervek (tapintás, szaglás) és a kézügyesség fejlesztését segítik. A színek, formák tanulásához, a kézügyesség további fejlesztéséhez többek között építőkockákat és építőjátékokat ajánlanak. A kicsit nagyobbak pedig már önállóan is mesélhetnek egymásnak egy szuper vetítő segítségével!A sok törődés és odafigyelésüknek köszönhetően a világ minden pontján jelen vannak. Most már Magyarországon is!

Keressétek az Egmont Toys játékokat a Pagony online és offline boltjaiban!

Kapcsolódó termékek