Minőségi olvasmányok - Hatalmas kedvezmények

Ismerd meg csoportkönyves, osztálykönyves és jutalomkönyves ajánlatunkat!

Kedves pedagógusok és szülők!

Tudjuk, hogy nem könnyű megfelelő olvasmányt adni a gyerekek kezébe, különösen, ha szeretnénk, hogy a könyv valóban személyre szóló, az érdeklődési körnek megfelelő, nem nyomasztóan nehéz, de mégis minőségi legyen. Azt is tudjuk, hogy sem az oktatási intézmények, sem a családok nem rendelkeznek végtelen anyagi kerettel. Ezért indítottuk el néhány éve az osztálykönyves és jutalomkönyves kedvezményeinket, melyeket idén egy óvodásoknak szóló csoportkönyves ajánlattal is kiegészítettünk. Olvass tovább!

Óvodás csoportodnak válassz Pagony-mesekönyvet kedvezményesen!

Sokszínű és szinte végtelen a 3-6 éves gyerekeknek szóló könyvkínálatunk! Ha szeretnéd bővíteni óvodátok mesekönyv-gyűjteményét, rendelj tőlünk legalább 3 darab könyvet, és mi 25% kedvezményt adunk rá! Ezek lehetnek azonos címet, de akár három különböző könyv is.

Használd a csoport kuponkódot és a pedagóus igazolványodat!

Ebben a szemlében kiemeltünk néhányat a mi kedvenceink közül!

Kattints ide a csoportkönyves akcióért!

Általános- és középiskolásoknak válassz tőlünk jutalomkönyveket és osztálykönyveket!

Jutalomkönyvek

Ahogy közeledik az év vége, újra és újra felmerül, hogy milyen jutalomkönyvekkel motiválhatná még jobban az iskola a kiemelkedően teljesítő diákokat. A Pagony és a Tilos az Á könyvek között biztosan találtok számos olyat, ami pihenteti és tanítja is a gyerekeket.

A jutalomkönyvekre szintén 25% kedvezményt adunk 3 darab felett, akár ugyanabból a címből rendeltek, akár különböző köteteket válogattok össze, hogy igazán személyre szabott legyen az ajándék.

Csak a jutalom kuponkódra és a pedagógus igazolványodra lesz szükséged!

Kattints ide az akció részleteiért!

Osztálykönyvek

Legyen szó a kötelező olvasmány Ruminiről, vagy iskolai könyvklubról, esetleg magyar fakultációs kiegészítő anyagról, rengeteg olyan könyvet tudunk ajánlani, amit az egész osztály élvezettel forgat majd.

Ráadásul 30% kedvezményt adunk, ha ugyanabból a Pagony-könyvből legalább 10 példányt rendelsz.

Itt találod az akciót!

Kattints ide, és nézd meg az alsós korosztálynak szóló ajánlatunkat!

A felsősök számára is rengeteg érdekes könyvünk van. Nézd meg a kedvenceinket!

A középiskolás korosztály sem fog ki rajtunk! Kattints ide a kamaszoknak szóló szemlénkért!

A kedvezménnyel a boltjainkban és online is élhetsz, mindössze a kuponkódra egy pedagógus igazolványra lesz szükséged! Webes vásárlás esetén az igazolványod számát írd be a megjegyzés rovatba!