Ismerd meg Albert Einsteint!

Olvass bele az Isteni szikrák legújabb részébe!

Ha azt mondjuk, tudós, ki az első, aki eszedbe jut? Na ugye, hogy Einstein! Örömmel jelentjük be, hogy megjelent az Isteni szikrák-sorozat ötödik része, melyben maga Albert meséli el az életét, és azt a kalandos utat, amit bejárva ő lett a világ egyik legnagyobb fizikusa. Lapozz bele ebbe a szórakoztató és informatív kötetbe!

einstein_es_az_idogepek_borito_1000px.jpeg8-12 éves gyerekeknek szól az Isteni szikrák-sorozat, mely szerintünk a valaha volt legviccesebb ismeretterjesztő sorozat! A kötetek könnyed stílusban, egyes szám első személyben mesélik el azon tudósok életét, akik felfedezéseikkel megváltoztatták az emberi gondolkodást. Mindezt szórakoztató, képregényszerű illusztrációk teszik még viccesebbé és érthetőbbé.

Itt találod a sorozatot!

A legújabb részből a gyerekek megtudhatják, hogy ha Einstein nem épp az egyik elméletén dolgozott, akkor leginkább hegedülni szeretett, vagy a macskájával beszélgetni, és mindig kiállt az atomenergia biztonságos felhasználása mellett. Bár az időgépet végül nem sikerült megalkotnia, ez a könyv mégis visszarepíti az olvasókat Einstein korába.

Lapozz bele itt!

Tetszett? Rendeld meg!

Kapcsolódó termékek