Bezárt az ovi? Mi akkor is minden ovis csoportnak garantált társasjátékot adunk!

MEGHOSSZABBÍTVA - Ovis rajzpályázatot hirdet a Pagony, amiben minden pályázó csoport nyer!

MEGHOSSZABBÍTVA!

Sokan jeleztétek, hogy szeretnétek részt venni a pályázaton, de a mostani körülmények között nem volt elég idő a rajzok elkészítésére. Ezért a pályázatunkat meghosszabbítjuk egy héttel: március 25-ig várjuk a rajzokat!

Most, hogy bezártak az óvodák, a gyerekek megint otthon ragadtak és elszakadtak egymástól. Nem találkozhatnak egymással. A Pagony egy kis örömet szeretne hozni ezekre a napokra, csökkenteni az elszigeteltséget. Ezért olyan rajzpályázatot hirdetünk óvodai csoportoknak, amelyben minden nevező csoport ajándékot kap: egy letölthető társasjátékot, amivel otthon is játszhatnak! Sőt: négy szerencsés csoport egy-egy szuper ajándékcsomagot is nyer. Olvasd el cikkünket a részletekért!

hirlevel_belsokep_gyerekek.jpgSokat gondolkodtunk azon, hogy milyen mesehősök legyenek a főszereplők ebben a játékban. Melyik az a mese, amelyik biztosan örömöt és nevetést csal az arcokra ezekben a hetekben is? Olyan mesét szerettünk volna, ami önfeledt örömet kelt a gyerekekben, kiszippant mindenkit a hétköznapokból, és segít elfelejteni a gondjainkat. Olyat, amibe kis-, középső- és nagycsoportosok is lelkesen kapcsolódhatnak be.

És persze azt is szerettük volna, hogy ez a mese legalább annyira szórakoztassa a felnőtteket is, mint a gyerekeket! (Hiszen többnyire a felnőttek is karanténban vannak...)

Illetve nem teljesen igaz, amit írtunk. Nem kellett sokat gondolkodnunk. Hamar arra jutottunk, hogy a kuflikra van szükségünk. Nektek, nekünk, gyerekeknek, ovisoknak, óvónéniknek és óvóbácsiknak, szülőknek – mind-mind a kuflikra van szükségünk.

Mert a kufli mesék (és itt valódi kufli-olvasóktól idézünk) viccesek, különlegesek és emberiek. A kufli-könyvek egy békés, kiegyensúlyozott varázsvilágba repítenek, ahol bármi kaland is történik, az első perctől tudni lehet, hogy csak jó vége lehet a mesének. A kuflik megmutatják, hogy nyugodtan átgondolva és egymásra odafigyelve mindent meg lehet oldani, és, hogy akármennyire különbözőek is vagyunk, együtt lenni szuperjó. Ők olyanok, mint mi: tökéletlenek és így a legszerethetőbbek.

Ebben a pályázatban tehát kuflis rajzokat várunk tőletek és kuflis ajándékokat nyerhettek.

Mi a teendő?

elhagyatott_ret_kampany_kuflis_1-1.jpgRajzoljátok le az elhagyatott rétet, ahol a kuflik sok-sok más mókás lénnyel együtt élnek. Rajzoljatok rá kuflikat és mindenféle lényeket. Lehetnek olyanok, akiket már ismertek és szerettek a könyvekből, de lehetnek olyanok is, akiket ti találtatok ki!

Nem baj, ha a csoport fele Pofánkát akar rajzolni – akkor annyi Pofánka lesz a rajzon! Mert itt, a kuflik világában minden lehetséges. Csak a fantázia szabhat határt, az pedig, mint tudjuk – határtalan!

Aztán anya, apa fotózza le az otthon készült rajzokat, és küldje el az óvónéninek! Az óvónéni pedig küldje el nekünk az összegyűlt rajzokat. Nem kell, hogy a csoportból minden gyerek küldjön rajzot! A lényeg, hogy örömet találjatok a rajzolásban!

Az óvónéniket kérjük arra, hogy fotózzák le a rajzokat, és küldjék el nekünk a palyazat@kuflijatek.hu e-mailcímre.

Az e-mailben legyen ott az óvoda és a csoport neve, a település, ahonnan a rajz érkezett, és az óvónő vagy csoportot képviselő szülő e-mail címe.

Az email tárgyába, kérjük, ezt írjátok: „Kufli-rajzpályázat

Mindenki, aki elküldi nekünk a rajzok fotóját (vagy fotóit), egy letölthető fejlesztő társasjátékot kap ajándékba, amelyet speciálisan erre az alkalomra készített a Pagony Játékkiadója már megjelent kuflis társasok ötvözésével. A társas a Játszd újra, kufli! és a Kuflik és az esőtánc társasokban található játékokra épül. Mivel a játékot elektronikusan küldjük, azt ki kell nyomtatni, és úgy lehet majd vele játszani – de a nyomtatás, a figurák és a tábla kivágása, összeillesztése és felragasztása is a játék izgalmas része lesz! És így nem kell várni a postára, azonnal játszhattok a játékkal, miután beküldtétek a rajzot. Sőt, a linket továbbítva mindenki számára rögtön elérhető lesz a társas!

A játék március 25-ig tart.

És hogy tovább tetézzük az izgalmakat: azon ovis csoportok között, akik eddig a dátumig küldenek nekünk rajzot, 4 kuflis ajándékcsomagot sorsolunk ki, amelyben lesz kuflis könyv és társasjáték is!

Küldjétek a rajzokat, nagyon várjuk a sok elhagyatott rétet, ahol mindenki együtt lehet!

A Pagony pályázatainak játékszabályzata itt érhető el.