Készülj velünk a gyereknapra!

Közeleg a gyereknap! Ennek örömére mi egész hónapban sok és sokféle kedvezményes árú könnyvvel és játékkal kedveskedünk, hogy minden korosztály számára megtaláld a tökéletes meglepetést.

Boltjainkban 2021. május 10-16. között kedvezményesek az itt szereplő a játékok és könyvek, 20% kedvezményt jár ezekre, kivéve a Pagony Játékházban. A dátum most nagyon fontos: ezek a termékek csak ezen a héten lesznek kedvezményesek, és csak a boltjainkban (tehát a webshopban nem, ott más akciókat találsz). A következő héten újabb, hasonló akcióval várunk!

Toronyépítő és puzzle - A világ állatai

sc6181118.jpgÉlénk színű toronyépítő öt különböző méretű kockával. A blokkokat egymásra és egymás mellé is el lehet helyezni. Próbáld összerakni a rejtett puzzle-t úgy, hogy a blokkokat egymás mellé illeszted. Különböző állatok és számok képei találhatók az öt illusztrált oldalon. Szórakoztató oktatási eszköz. A legnagyobb blokk búvóhelyként szolgál a csomagban található 3 kis fából készült állatka számára. A torony erős, tartós kartonból, az állatok fából készültek.

6190 Ft helyett 4952 Ft

Hoppy Floppy - Kapd el ugrifüles

lrei3413-hoppyfloppy_cc1.jpgKi lesz a legügyesebb ugrifüles, aki elsőként begyűjti a répákat a kosarába? A Learning Resources színpárosító ügyességi játékában a megfelelő színű répákat kell begyűjteni a játékosoknak. Pörgesd meg a szerencse kereket, találd meg a megfelelő színű répát és ügyeskedd bele a kosárba a nyuszis csipesszel. Egyszerre fejleszti a kézügyességet, a nagy és finommotors funkciókat, a helyes kézíráshoz szükéges ujjtartást, a szem-kéz koordinációt és a színfelismerést, színpárosítást. Szórakoztató társasjáték már 3 éves kortól.

7290 Ft helyett 5832 Ft

Dinó Mentőakció

dino_mento.pngMutasd be milyen jól tudsz együtt működni a barátaiddal, családoddal ebben az izgalmas és édes, kooperatív társasjátékban! Húzz egy lapkát, helyezd a le a játéktérre, és igyekezz biztonságba helyezni a dinókat a hegyek tetején! De vigyázz a lávával és a meteoritokkal! Egy ellenfeletek van, mégpedig az idő! Vulkánkitörések és meteoritok! A négy kis dinó jó kis kalamajkába került. Segítsetek nekik megmenteni a tojásaikat és elmenekülni a biztonságot nyújtó, felhők fölé magasodó hegyekre! Egyre forróbb a talaj!

9490 Ft helyett 7592 Ft

Azul

28698.jpgI. Mánuelt, Portugália királyát rabul ejtették az Alhambrában látott gyönyörű, színes csempék. Felszólította országának mestereit, hogy királyi palotáját, mely Evorában áll, ilyen szép díszítéssel lássák el. De ki lesz vajon az, aki legügyesebben választ a mozaikgyárak készletéből, gyakran vetélytársai orra elől halászva el az azok által kinézett darabokat? Ki tudja a vetélkedésben a legszebb, legértékesebb falat összeállítani, amellyel elnyeri a király bizalmát és ezzel a megbízást, hogy a királyi palotát ő díszítse? Az Azul-ban nincs más dolgotok, mint okosan és időben kiválasztani azokat a csempéket a gyárak kínálatából, amelyekből a legértékesebb helyekből tudod feltölteni a készülő díszes csempefalat. Ehhez nem csak a saját készülő munkátokat, de a többiekét is figyelned kell! Egy rossz választásnak akár az is lehet a vége, hogy egy akkora csempekészlet jut neked, amelyet nem tudsz beépíteni, így a nyakadon maradó darabok miatt komoly veszteségek érhetnek...

15.590 Ft helyett 12472 Ft

Vulkán dekor lámpa 5 kísérlettel

vulkan-dekor-lampa-5-kiserlettel-buki-1.jpgTöltsd fel a vulkánt, és kapcsold be a lávalámpát! Pihentető vulkánkitörést produkál. Tartalmaz: 5 csodálatos kísérlet, színesen illusztrált útmutatóban. Egy hálózati csatlakozóval működik.

9790 Ft helyett 7832 Ft

Hová bújtál, Boribon?

hova_bujtal_boribon_box_1000px.jpgA dobozban 2 játékváltozat, egy bújócska és egy fogócska található. Boribon és Annipanni bújócskáznak. Annipanni a hunyó. Megnézi Boribont a függöny mögött, a paplan alatt, a fa lombjában... De Szuszi és Hapci segít Boribonnak, nehogy Annipanni megtalálja! Amikor a bújócskát megunják, jégfogózni kezdenek! Hiába gyors Annipanni, ha csak a cicát és a kutyust kapja el, nem nyer! Futás, Boribon! A játék tervezője: Lencse Máté. Grafika: Marék Veronika és Kelényi Gabi.

3990 Ft helyett 3192 Ft

Éjszaka az állatkertben - társasjáték

ejszaka_az_allatkertben_3d.jpgMegdörzsölöd a szemed és körülnézel. Sötét van és hideg. Hova kerültél? Hamarosan rájössz, hogy az éjszakai állatkertbe csöppentél! A ropogó hóban sétálva felismered a bejáratot a jegesmedvékkel, a tavat, a nagy sziklát, de az állatok nincsenek sehol. Helyettük különféle lényekkel találkozol. Egyikük szóba is elegyedik veled, hogy a segítségedet kérje. Egy küldetést kell teljesítened, amihez átnyújt egy állatkert-részletét ábrázoló térképet. Ez alapján, érintve az állatkert bizonyos pontjait, el kell jutnod küldetésed végső állomásához. A feladat könnyűnek tűnik, de a felbukkanó furcsa lények és az állandó hóvihar megnehezíti a tájékozódást. Szerencsére ha figyelsz, és megjegyzed az utad állomásait, sikerülhet a küldetésed. Ezalatt a többiek is az állatkertben bolyonganak. Vajon ki éri el elsőként a célját? A játék célja, hogy elsőként jussatok el a kis térképetek utolsó helyszínére. De vigyázat! Különféle galád lények és egy hirtelen hóvihar teljesen összezavarhat utatok során. Szerencsére barátaitok pár kincsért cserébe szívesen segítenek. 7 éves kortól, 2-4 játékos részére, 30 perc alatt lejátszható!

6490 Ft helyett 5192 Ft

A Kisfiú, a Vakond, a Róka és a Ló

1.jpgEgyetemes, szívmelengető mese, ami egyaránt szól idősekhez és fiatalokhoz. Egy kíváncsi kisfiú, egy mohó, élettel teli vakond, egy nehézségektől megviselt róka és egy bölcs, szelíd ló barátsága. Ők négyen felfedezik a nagyvilágot. Kérdéseket tesznek fel egymásnak. Viharokat élnek át együtt. Megtanulnak szeretni. Ez a könyv óda az ártatlansághoz és a kedvességhez, olyan élettanulságok gyűjteménye, ami már milliók szívét érintette meg.
4999 Ft helyett 3999 Ft

Az óceán világa egy teknős szemével

az-ocean-vilaga-egy-teknos-szemevel.jpgKövesd a tengeri teknőst, és fedezd fel az óceánok minden zegzugát a napsütötte vízfelszíntől kezdve egészen a koromsötét mélytengerekig.

Ennek a lenyűgöző könyvnek a segítségével megismerheted Földünk óceánjait, a bennük élő növényeket és állatokat, továbbá megtudhatod, milyen folyamatok zajlanak az őket körülvevő csodálatos környezetben. A szemed láttára kelnek életre az óceánok, és kiderül számodra, hogy mit tehetsz a megmentésük érdekében.

4775 Ft helyett 3820 Ft

Rajzolj egy krumplit! 2.

rajzolj_egy_krumplit_borito_1000px-1.jpgA Rajzolj egy krumplit! első részéből kiderült, hogy szinte bármilyen állatot és embert könnyű rajzolni, elég, ha elkezdjük egy krumplival, aztán kiegészítjük itt-ott egy háromszöggel vagy körrel, két gombszemmel vagy egy bolyhos farokkal. Nincs megállás, aki egyszer belejött, folytatni akarja! Ennek a könyvnek a segítségével pillanatok alatt malacok, jegesmedvék, baglyok, hangyászok, gepárdok és vidrák népesítik majd be a papírlapokat, cukin mosolyogva, kajlán lépdelve, krumplisan gömbölyödve. Az egyszerű rajzokat az olvasni még nem tudó ovisok is követni tudják, de érdemes olvasni mellé a szöveget is: Agócs Írisz szóban is sziporkázik, csupa vicc, szójáték, csupa jókedv ez a könyv, ami garantált sikerélményt és jó szórakozást nyújt minden korosztálynak!

3999 Ft helyett 3192 Ft


A képek története gyerekeknek

a_kepek_tortenete_gyerekeknek_borito_1000px.jpgA képek története nem egy szokványos művészettörténet gyerekeknek. Az egyik legnevesebb kortárs angol festő, David Hockney és művészettörténész barátja arról beszélgetnek sok-sok érdekes sztorival, hogy milyen sokféleképpen lehet nyomot hagyni,hogy a művésznek mindig végig kell gondolni, hogy mit visz a papírra abból, amit lát, és hogy miképp forradalmasította egy-egy találmány a festészetet, a képeket és a látásmódunkat. Közben végigmutogatják nekünk és egymásnak a véső-festő-fotózó emberiség legcsodálatosabb képeit az ősember alkotásaitól Caravaggión és Disney-n át aszámítógépes grafikákig. Mintha egy exkluzív tárlatvezetésen járva bepillanthatnánk amesterek kulisszatitkaiba. A beszélgetésre Rose Blake ragyogó illusztrációi felelnek. David Hockney a 20. század egyik legbefolyásosabb brit képzőművésze. Szinte minden technikával alkotott – festett, rajzolt, fotózott, készített nyomatokat –, és mindnek kitágította a határait. Szenvedélyes képalkotó.

5590 Ft helyett 4472 Ft