Készülj velünk a gyereknapra!

Közeleg a gyereknap! Ennek örömére mi egész hónapban sok és sokféle kedvezményes árú könnyvvel és játékkal kedveskedünk, hogy minden korosztály számára megtaláld a tökéletes meglepetést.

Boltjainkban 2021. május 17-23. között kedvezményesek az itt szereplő a játékok és könyvek, 20% kedvezményt jár ezekre, kivéve a Pagony Játékházban. A dátum most nagyon fontos: ezek a termékek csak ezen a héten lesznek kedvezményesek, és csak a boltjainkban (tehát a webshopban nem, ott más akciókat találsz). A következő héten újabb, hasonló akcióval várunk!

Sophie zsiráf - díszbozban

sophie_la_girafe_sofi_i_kamilopardali_616331.jpg3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a baba tekintetét, a játék így a baba bizalmas, ismert tárgyává válik. Sophie nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babát és fejleszti a hallását. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válik. Serkenti a baba hallását és segíti megérteni a cselekvés és a következmény közti kapcsolatot. A játék rugalmas anyagból készült és több felülete rágásra alkalmas (a szarvak, lábak, orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék. Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a kis kezekbe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a baba könnyedén markolhatja. A gumi felület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának. A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nem csak serkenti a baba szaglás érzékét, de segítségével hamar megtanulja megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játékától.

7990 Ft helyett 6392 Ft

Mágnes kirakós könyvek: Állatok, Tanulom az órát, Vicces arcok, Fiús öltöztetős

magneses_konyvek.jpgEgy érdekes kirakós könyv kicsik részére: a mágneses kirakó eredeti és izgalmas dizájnja könnyedén felkelti a gyerekek figyelmét. Garantált a szórakozás ábrák kirakása a mágneses elemek és mintakártyák segítségével. Különféle színes ábrákat lehet kirakni először mintakártya, majd saját fantáziája alapján. 3-8 éves korosztálynak ajánlott. Ideális finommotorika, fantázia és kreativitás fejlesztésére. Praktikus, utazásra is alkalmas csomagolása van.

5990 Ft helyett 4792 Ft

A kertben

31862.jpgA mesebeli kertben a tavasszal elültetett magok sudár fákká cseperednek őszre, ha a Nap ragyog rájuk és ti kis kertészek gondosan locsoljátok őket! De ügyesnek kell lennetek, hogy mindig legyen elég vizetek és végezzetek, mielőtt a sötét felhők eltakarják a napot az égen! Taktikai játék versenyzős és kooperatív lehetőséggel.

10990 Ft helyett 8792 Ft

Egy szép új világ

egy-szep-uj-vilag-promokartyakkal.png10 évvel az Utolsó Nagy Háború után a világkormányok kezdenek talpra állni. Legfőbb Vezér, itt az ideje birodalmadat a többi fölé emelni, hogy megalapíts Egy szép új világot! Biogenetikus művégtagok, időutazás, a Föld középpontja, genetikailag feljavított polgárság, kupolavárosok, Holdbázis, csészealj század, Jaggernaut hadi gépóriás... csak néhány példa abból a több száz szuperprojektből, amikkel Legfőbb Vezérként tervezned kell. 10 éve már, hogy véget ér az Utolsó Nagy Háború, az emberek pedig 5 világkormány lobogói alatt egyesültek. Te egyike vagy ezen világkormányok Legfőbb Vezéreinek, a célod pedig a többiek birodalma fölé emelni a sajátod a projekteken keresztül. Sikerrel jársz, vagy csúfos kudarcot vallasz?

13990 Ft helyett 11192 Ft

Éjjelifény-készítő készlet

avenirch191434.jpgHozz létre egy gyönyörű, kézzel készített éjjeli fényt 8 különböző karckép elkészítésével, amelyek közül aztán kiválaszthatod, melyik látszódjon! Légy kreatív, légy egyedi! A képeket egy keretbe illesztheted, mely majd a háttérvilágítást szolgáltatja. 8 kép közül választhatsz: hattyú, bagoly, madár, pillangó, szarvas, medúza, szentjánosbogár, valamint egy üres oldalt is találsz a saját ötleted elkészítéséhez! Mérete: 24*28*4 cm

6190 Ft helyett 4952 Ft

Csoda és Kósza - Ollé! - kártyajáték

csoda_e_skosza_box_top_1000px.jpgCsoda és Kósza kiborították Sajó bácsi és Gyöngyi néni szekrényét, és mindenféle ruhát magukra húzkodtak. Hol Mikulásnak öltöznek, hol kalóznak, néha meg teljesen összekeverték a ruhákat. Ráadásul meghívták vendégségbe KancaMancit és a marslakó barátjukat is. Figyelj nagyon oda, hogy mikor van a lovakon ugyanolyan ruha, és csapj le rájuk! Legyél te a leggyorsabb! A nevetés garantált.

2490 Ft helyett 1992 Ft

Játszd újra, kufli! - társasjáték

30460.jpgAzt hiszed, az elhagyatott réten mindig csak lustálkodnak, heverésznek a kuflik? Hogy Zödönnel, Béla bával, Hildával, Fityirccel, Pofánkával, Valérral sosem történik semmi? Tévedsz! Ebben a négy klasszikus táblás játékban tengeri csatába keveredhetsz, bekukkanthatsz a föld alá a manótevékhez, éjszakai jelmezbálba mehetsz, és versenyt futhatsz velük a réten! Malomjáték, Ki nevet a végén? Kígyók és létrák kuflisan újragondolva!

4990 Ft helyett 3992 Ft

Hula nyomában

5957949_5.jpgSegíts Ottónak, a polipnak megtalálni legjobb barátját, Hulát! Indulj el egy fantasztikus kalandtúrára a föld körül, és járd végig az összes óceánt! Kövesd az útmutatót, végezd el a feladatokat, és a könyv végén jelöld be, milyen állatokkal találkoztál az úton!

3490 Ft helyett 2792 Ft


Építs űrgépeket

1557466_3.jpgEbben a kötetben az űrkutatás során használt, lenyűgöző eszközöket ismerheti meg az olvasó, a szó szoros értelmében is: a kötet végén található dobozban ugyanis mindent megtalál ahhoz, hogy maga is megépíthesse és kipróbálhassa az egyszerűsített modelleket.

5990 Ft helyett 4792 Ft

Cófli receptes böngészője

Rumli, a sárkánykölyök beszabadult a királyi konyhába, és hatalmas felfordulást okozott. Segítsetek Cóflinak, az udvari főszakácsnak rendet rakni, és ha megtaláltatok minden hozzávalót a rajzos-receptes oldalakon, készítsétek el ti is ezeket a gyors, egyszerű és könnyen elkészíthető finomságokat! Gyerekekkel főzni egyszerre szórakozás és kihívás. Hol a hozzávalók tűnnek el, hol az előbb még lelkesen segítő lurkók, az idő meg telik, jó lenne minél előbb enni valamit. Ha a helyzet nektek is ismerős, akkor Orbán Orsolya receptes-böngészőjét nektek találták ki! Ezzel a különleges böngészős szakácskönyvvel nektek is szórakozás lesz a főzés! Ha pedig a a kukták kicsit megpihennének, a hozzávalók rajzainak megkeresése biztosít nektek pár nyugodt percet, hogy a konyha ismét használható állapotba kerüljön.

3490 Ft helyett 2792 Ft


Rutkai Bori: Zsebtenger

zsebtenger_borito_1000px.jpgTavaszi-nyári versek, mesék, játékok. Találkoztatok már Pók King Konggal? És a ­zsebküklopszokkal? De a Láthatósági Bácsival már egészen biztosan! Tudjátok, ő piciklizik, akarom mondani biciklizik el mindig a kukutyini sarki kisbolt előtt, amikor viszi haza a zöldséget Rizibizi néninek, a feleségének. Ha ismeritek őket, azért, ha nem, akkor meg azért utazzatok el ­Kukutyinba ezzel a nagyon vidám, bolondos, tavaszi-nyári mesekönyvvel, amiben dalokat és játékokat is találtok a mesék mellett. Képzeljétek magatokat a Zsebtenger partjára, készítsetek indián kártyát, emlék-memorit, palackbóját. A ­felnőttek dobják sutba a telefonjukat, és kezdődjön a közös alkotás! ­Engedjétek szabadon a fantáziátokat, ahogy Rutkai Bori ­szokta, aki nemcsak ­énekes, zene- és dalszerző, de festő-, író- és horgoló­művész. Ha ­pedig már sokat alkottatok, táncoljatok egy nagyot a Rutkai Bori Banda ­dalaira! A cd-t külön tudjátok megvásárolni.

3990 Ft helyett 3192 Ft