Te melyik kufli lennél?

Most a szülők figyeljenek!

Azt gondolod, elég jól ismered magad? Most itt az alkalom, hogy kiderítsd, igazad van-e! Töltsd ki ezt a kvízt, derítsd ki, melyik kufli lennél a hét közül, és tudd meg, miben vagy erősebb az átlag kuflinál! A hét kufli ugyanis nagyjából mind másban ügyes.

Hallottuk, hogy egy suliban a Gardner-féle intelligenciákat a kuflikon keresztül magyarázzák el a gyerekeknek. Mennyire tuti!

Minden tudományos igényesség nélkül Gardnerről annyit érdemes tudni, hogy szerinte az intelligencia nem csupán a nyelvi, a matemaikai-logikai és térbeli ügyességről szól (amiket általában az IQ-tesztek mérnek), hanem megkülönbözteti a zenei, a testi, az intraperszonális, az interperszonális, a természeti és az egzisztenciális intelligenciákat is.

Ez a fajta szemlélet a kuflikon szuperül modellezhető, akikben egy-egy ilyen tulajdonság erősebben is jelen van, bár ők sem tisztán egy fajta intelligencia megtestesítői, ahogy senki sem az. Mégis rettenetesen karakteresek, egy-egy tulajdonságuk olyan kerek kis jellemet eredményez, ami összetéveszthetetlenné teszi őket. Derítsd ki, te melyik kufli lennél, és megtudod, hogyan lát téged a világ!

Kattints a képre!

kuflikviz2.jpg

Kapcsolódó termékek