Mesélj és játssz Boribonnal!

Játszófüzetbe rejtett babaház Marék Veronika meséi alapján

Boribon, a kedves játékmackó sok gyerkőc számára a legelső fiktív barát, akivel a mesék birodalmában megismerkednek. A könyveken kívül már plüssjáték és sokféle társas formájában is találkozhattok Boribonnal, Annipannival és a többi szereplővel. Most pedig egy új formátummal bővül a sorozat. Ismerd meg ezt a szuper játszófüzetet, melynek segítségével még jobban elmerülhettek Marék Veronika mesevilágában. Nézd, itt lakik Boribon!

nezd_itt_lakik_boribon_1000px.jpegEbből a játszófüzetből megépíthetitek Annipanni és Boribon (no meg persze Hapci cica) térbeli házát! Csak ollóra, ragasztóra és vonalzóra lesz szükségetek, no és persze az elején nem árt egy felnőtt sem, aki segít az “építkezésben”.

Ha kész a ház, be is bútorozhatjátok a négy szobát: Annipanniét, Boribonét, a konyhát és a fürdőszobát. Lesz benne ágy, asztal, mesekönyv és még sok-sok minden. A kivágható bútorok mellett találtok a füzetben matricákat, amelyekkel a falat díszíthetitek: órát, könyvespolcot, cserepes virágokat.

Végül kivághatjátok Annipannit, Boribont és Hapcit, és beköltöztethetitek őket a kisházba. Ekkor kezdődhet csak az igazi móka!

Kattints ide és szerezd meg most!

annipanni_szoba.jpgAmellett, hogy ez egy szuper hangulatos játék, nagyon praktikus is. Gyakorlatilag egy füzetbe rejtett babaház, amit a játék után a borítóból készült borítékban könnyedén el is tehettek. Nem foglal sok helyet, mégis könnyű újra előkapni, ha játszani támadna kedvetek.

Ráadásul rengeteg izgalmas apróságot tartalmaz, amikkel kedvetekre rendezhetitek be vagy rendezhetitek át Annipanni és Boribon otthonát. Sőt, mivel minden papírból van, akár ti magatok is kitalálhattok új berendezési tárgyakat, amiket könnyedén elkészíthettek a füzetben található sok-sok kellék mintájára, így fejlesztve a gyerekek kreativitását és kézügyességét.

konyha.jpgHa ez még nem lenne elég, a Nézd, itt lakik Boribon! a szövegalkotó készséget is hatékonyan fejleszti. A kicsikkel már kétéves kortól mesélhettek közösen, eljátszhatjátok a Boribon-meséket, de új kalandokat is kitalálhattok a mackóval. Az óvodások pedig már önállóan vagy kortársaikkal közösen is számtalan történetet tudnak eljátszani, így a kis mesehallgatókból hamar kis mesemondók válhatnak Boribon segítségével.

Akár veterán Boribon-rajongók vagytok, akár csak most ismerkedtek Marék Veronika meséivel, lessétek meg ezt az egyedi játszófüzetet! Garantáljuk, hogy nem fogtok benne csalódni. Ha egy ötletes apróságot kerestek a mikuláscsomagba, vagy kiegészítő ajándékot a Boribon-könyvekhez a karácsonyfa alá a 2-5 éves korosztály számára, a Boribon játszófüzettel nem lőhettek mellé.

Tedd kosárba itt!

Kapcsolódó termékek