Melyik kufli a te gyereked?

Most végre megtudhatod!

Ha nagy kuflirajongó vagy, biztosan eszedbe jutott már, hogy a kuflik pont olyanok mint mi, emberek. Na jó, ők kicsit talán különcebbek mint mi, de azért sok mindenben hasonlítunk rájuk. Főleg a gyerekek. A gyerekek pont olyan szabadok és önfeledtek, mint a kuflik.

Na igen, de melyik kuflira is hasonlít egy-egy gyerek? És főleg: melyik kuflra hasonlít a te gyereked vagy gyerekeid?

Most megtudhatod!

Ha tudományos alapossággal összeállított kérdőívünket kitöltöd, rögtön kiderül, hogy Fityircre, Hildára, vagy inkább Zödönre hasonlít-e a személyisége.

Rövid tesztünk a Gardner-féle intelligenciák elméletét hasznosítja. Erről annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy Gardner szerint az intelligencia nem csupán a nyelvi, a matemaikai-logikai és térbeli ügyességről szól (amiket általában az IQ-tesztek mérnek), hanem megkülönbözteti a zenei, a testi, az intraperszonális, az interperszonális, a természeti és az egzisztenciális intelligenciákat is.

Ez a szemlélet pedig a kuflikon szuperül modellezhető, hiszen bennük egy-egy ilyen tulajdonság erősebben is jelen van, bár ők sem tisztán egy fajta intelligencia megtestesítői, ahogy senki sem az. Mégis rettenetesen karakteresek, egy-egy tulajdonságuk olyan kerek jellemet eredményez, ami összetéveszthetetlenné teszi őket.

Nem is húzzuk tovább az időt jöjjön a kvíz, kattints a képre!

kuflikviz_gyerek.jpg

Kapcsolódó termékek