Kalas Györgyi

Mi újság? Ez!
2024-04-18
#Ezt olvassuk

2024-ben is rengeteg új könyvünk jelent meg a Pagonynál, pedig még csak április van. Olvasóink megismerkedhettek Ancsával, Szillével, Maciboccsal, Csodakukaccal, de olyan közkedvelt könyvek is folytatást kaptak, mint a Rumini, a Két kis dínó-sorozat, vagy a Panka-könyvek. Mutatjuk, mi minden érkezett a polcainkra!

Tovább olvasom...
Kóstoljunk meg mindent!
2024-03-25
#Kávé mellé

"A Világkóstoló inspirációi a gyerekeim voltak, akik szerencsére hozzánk hasonlóan nagyon szeretnek utazni. Amikor tudunk, sokat utazunk együtt és nagyon érdekli őket minden, szívesen fedezik fel az idegen helyeket, ételeket, piacokat. Számomra öröm átélni, hogy mennyire nyitottak a világra, új élményekre és kultúrákra, ezért úgy gondoltam, talán más gyerekek számára is érdekes lehet egy utazós könyv." – árulta el a könyv születéséről Kalas Györgyi a vele készült interjúban.

Tovább olvasom...
Tortaparádé és süteménykavalkád
2022-04-21 - Bea
#Ezt olvassuk

Ettek sütit a fáraók? Mitől volt édes a torta, amikor még nem volt cukor? Hol terem a cukornád? Mi az a mocsi és a baklava? Gyere velünk egy izgalmas időbeli és térbeli utazásra a sütemények és torták világába, hogy ezekre, és még számos más izgalmas-édes kérdésre megkapd a választ! Ha tetszett a Sandwich grófja, Kalas Györgyi most megjelenő könyvét is falni fogod!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások