Kalas Györgyi

Pavlova kisasszony és a dobostorta - A sütemények története

Illusztrátor: Horváth Ildikó

Pagony Kiadó, 2022

88 oldal, Kemény kötés

Te is szereted a mézeskalácsot, a csokitortát meg az almáspitét? És azon elgondolkodtál már, hogy ki találta ki, miből és hogyan lehet ilyen finomságokat sütni? Vajon miért kerek a torta, és kiről nevezték el a Sacher-tortát? Honnan érkezik hozzánk a csoki, és hogyan került Amerikába a méz

Eredj a sütemények történetének nyomába! De vigyázz! Muszáj lesz olvasás közben nassolnod egy kicsit, mert ez a könyv igazán ínycsiklandó. Ha nincs otthon semmi édesség, a könyv végén találsz három könnyen elkészíthető receptet, hogy legyen mit majszolnod.

Már megjelent: Sandwich grófja és a nápolyi pizza

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

4990 Ft
4242 Ft (-15%)

loyaltypoints21 törzsvásárlói pont

Kosárba
Tortaparádé és süteménykavalkád

Ettek sütit a fáraók? Mitől volt édes a torta, amikor még nem volt cukor? Hol terem a cukornád? Mi az a mocsi és a baklava? Gyere velünk egy izgalmas időbeli és térbeli utazásra a sütemények és torták világába, hogy ezekre, és még számos más izgalmas-édes kérdésre megkapd a választ! Ha tetszett a Sandwich grófja, Kalas Györgyi most megjelenő könyvét is falni fogod!

A méz és a méhek

A te napod sem lehet teljes egy kocka csokoládé vagy egy falat finom sütemény nélkül? Ne adj isten, az egész család édesszájú, és a leggyorsabban fogyó termék otthon a liszt és a cukor? Esetleg érdekel az ételek története, és szeretted a Sandwich grófja és a nápolyi pizza című könyvet is? Akkor remek hívünk van, ugyanis megérkezett Kalas Györgyi legújabb könyve, melyben ezúttal kedvenc süteményeink történetének jár utána! Lapozz bele a Pavlova kisasszony és a dobostorta című, ínycsiklandozó kötetbe!

Összes kapcsolódó cikk