Illusztrátor: Horváth Ildi
Pagony Kiadó, 2025
88 oldal , Kemény kötés
Mitől lesz igazán nyúlós egy mac and cheese? Mi a tökéletes pesztó titka? Hány formát tud ölteni egy ünnepi gesztenyemassza? Hogy lehet ősszel és télen színes fogásokat készíteni szezonális alapanyagokból?
Kulináris ismeretterjesztő sorozata legújabb részeként Kalas Györgyi izgalmas, a főzési folyamatokat az alapoktól segítő szakácskönyvvel jelentkezik! A benne található receptek sora régi kedvencekből és új finomságokból épül fel a legfiatalabb szakácsokra szabott, részletes leírással – és a szerzőtől megszokott gasztrotörténeti érdekességekkel. Horváth Ildi rajzai a recepteket nemcsak díszítik, de hasznos ábrákkal is kiegészítik, így ezzel a könyvvel a főzés az első pillanattól kezdve színes-illatos kaland lesz!
Már megjelent:
Sandwich grófja és a nápolyi pizza
Pavlova kisasszony és a dobostorta
Világkóstoló
Elérhetőség: rendelhető
Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap
Rohanós hétköznapokon nincs mindig idő és türelem a gyerekeket is bevonni a főzésbe. A másnapi ebédet vagy az ünnepi süteményt nem szívesen tesszük kockára, egyébként is sokkal több figyelmet és energiát igényel együtt főzni. Most viszont nem baj, ha lecsöpög, odakap, esetleg formátlan lesz – van idő újra próbálni és együtt örülni a végeredménynek!
Elő a fakanalakkal, kötényekkel: itt az őszi-téli főzőskönyvetek!Az őszi-téli időszak legmeghittebb pillanatai, amikor szülők-nagyszülők-gyerekek együtt sürögnek-forognak a konyhában és készülnek az igazi szezonális finomságok. Mert azt ugye tudjátok, hogy ezek az évszakok is csodálatos ételalapanyagokatat kínálnak? Használjuk ezeket bátran, és készítsük őket úgy, ahogy a gyerekek is imádni fogják. Engedd, hogy vezessen ezen az úton titeket Kalas Györgyi és a Méz, dió, csicseri című kötet! Tudj meg róla mindent!
Összes kapcsolódó cikk