Keresed az ideális év végi ajándékot?

cimkék: #játék #hogyan válasszak?

A tanév végének közeledtével sokan tanakodunk azon, hogy mivel köszönjük meg a pedagógusok egész éves munkáját. Az is egy nagy kérdés, hogy a gyerekeket mivel lepjük meg. Olvass tovább, van egy jó ötletünk.

Milyen jó dolog ajándékozni, hiszen annyi mindent kifejezhetünk vele: figyelmesség, amivel jelezzük, hogy az illető fontos nekünk, számon tartjuk, gondolunk rá, foglalkoztat minket. Megannyi lehetőségünk van erre: az éves ünnepek, a személyes jeles napok mint a születésnap, névnap, ballagás, tanév végi meglepetés és így tovább. Az ajándékozás keretei pedig mindenkinél eltérnek, más és más egyénenként, hogy miben gondolkodunk, mások a lehetőségek, mi az elképzelés arról, hogy mi lesz az ideális ajándék. Ilyenkor érdemes kicsit elgondolkodni azon, hogy vajon mi okoz nagy örömet, mit fogad boldogan, akiről gondolkodunk. Nehéz dió, igaz?

Ha nem ismerjük az illetőt közelről, az már eleve megnehezíti a dolgot, néhány beszélgetés vagy futó találkozások alkalmával ez nem feltétlenül derül ki, sőt, ha arra gondolunk, hogy a gyerekek tanáraival bizony leginkább hivatalos ügy miatt találkozunk és leginkább a praktikus kérdések merülnek fel, akkor nem is csoda, hogy nincs ötletünk. És mégis, jó lenne valami olyat adni, akár közösen az osztállyal, akár egyénileg, ami jelzi, hogy ő fontos nekünk.


A gyerekek esetében ugyan máshogy, de mégis dilemmába kerülünk sokszor: ha a saját gyerekünkről van szó, még akkor is könnyű zavarba jönni, hogy mégis, mi lehet a hőn áhított könyv, játék, mert bár sokszor előkerül a téma a legtöbb  családban, a gyerekek aktuális kedvence akár napról napra is változik, ugye? Ha pedig mások gyerekét szeretnénk megajándékozni, rengeteg kérdés merül fel: tetszeni fog-e neki, mi lesz, ha már van ilyenje. Vagy egész egyszerűen tényleg fogalmunk sincs, hogy mire vágyik.


Van egy ajánlatunk ezeknek a dilemmáknak a feloldására: a Pagony boltokban kapható vásárlási utalvány. Miért érdemes ezt választani?

- a Pagony boltok kínálatában minőségi gyerek- és ifjúsági könyvek, gondosan válogatott játékok várnak, sőt, a Gellért téri Pagonyban felnőtteknek szóló könyveket is találtok


- Budapesten a Pozsonyi úton, a Gellért téren és a Sugárban, vidéken pedig Székesfehérváron és Debrecenben is felhasználható

- sőt, a pagony.hu-n webes rendelésnél is lehet vele fizetni

- a vásárlási utalvány kifejezetten sokáig, a vásárlástól számított egy évig felhasználható

- a boltokban eladóink mindenféle korosztálynak, érdeklődésnek megfelelő könyveket, játékokat tudnak majd ajánlani a beváltásnál

Hogy beszerezd, semmi mást nem kell tenned, mint gyere be bármelyik Pagony boltba, vásárold meg ezt a jolly joker ajándékot. Néhány kedves mondat kíséretében szép kis ajándék, amit a a következő egy évben bármilyen könyvre, játékra fel lehet használni. Gyönyörű noteszek, könyvjelzők és rajzeszközök is kaphatóak nálunk. Gyere be hozzánk! És hogy találod a Pagony boltokat? Íme a címlistánk:

Pagony a Gellért térnél - Bartók Béla út 5., 1114

Pagony a Pozsonyi úton - Pozsonyi út 26., 1137

Pagony a Sugárban - Örs vezér tere 24., 1148

Debreceni Pagony - Batthyány utca 11.

Fehérvári Pagony - Székesfehérvár, Királysor 66.

Kapcsolódó cikkek