Keresed az ideális év végi ajándékot?

A tanév végének közeledtével sokan tanakodunk azon, hogy mivel köszönjük meg a pedagógusok egész éves munkáját. Az is egy nagy kérdés, hogy a gyerekeket mivel lepjük meg. Olvass tovább, van egy jó ötletünk.

Milyen jó dolog ajándékozni, hiszen annyi mindent kifejezhetünk vele: figyelmesség, amivel jelezzük, hogy az illető fontos nekünk, számon tartjuk, gondolunk rá, foglalkoztat minket. Megannyi lehetőségünk van erre: az éves ünnepek, a személyes jeles napok mint a születésnap, névnap, ballagás, tanév végi meglepetés és így tovább. Az ajándékozás keretei pedig mindenkinél eltérnek, más és más egyénenként, hogy miben gondolkodunk, mások a lehetőségek, mi az elképzelés arról, hogy mi lesz az ideális ajándék. Ilyenkor érdemes kicsit elgondolkodni azon, hogy vajon mi okoz nagy örömet, mit fogad boldogan, akiről gondolkodunk. Nehéz dió, igaz?

gift_book_.jpg
Ha nem ismerjük az illetőt közelről, az már eleve megnehezíti a dolgot, néhány beszélgetés vagy futó találkozások alkalmával ez nem feltétlenül derül ki, sőt, ha arra gondolunk, hogy a gyerekek tanáraival bizony leginkább hivatalos ügy miatt találkozunk és leginkább a praktikus kérdések merülnek fel, akkor nem is csoda, hogy nincs ötletünk. És mégis, jó lenne valami olyat adni, akár közösen az osztállyal, akár egyénileg, ami jelzi, hogy ő fontos nekünk.

A gyerekek esetében ugyan máshogy, de mégis dilemmába kerülünk sokszor: ha a saját gyerekünkről van szó, még akkor is könnyű zavarba jönni, hogy mégis, mi lehet a hőn áhított könyv, játék, mert bár sokszor előkerül a téma a legtöbb  családban, a gyerekek aktuális kedvence akár napról napra is változik, ugye? Ha pedig mások gyerekét szeretnénk megajándékozni, rengeteg kérdés merül fel: tetszeni fog-e neki, mi lesz, ha már van ilyenje. Vagy egész egyszerűen tényleg fogalmunk sincs, hogy mire vágyik.

utalvany_5000ft_.jpg

Van egy ajánlatunk ezeknek a dilemmáknak a feloldására: a Pagony boltokban kapható vásárlási utalvány. Miért érdemes ezt választani?

- a Pagony boltok kínálatában minőségi gyerek- és ifjúsági könyvek, gondosan válogatott játékok várnak, sőt, a Gellért téri Pagonyban felnőtteknek szóló könyveket is találtok

- Budapesten a Pozsonyi úton, a Gellért téren és a Sugárban, vidéken pedig Székesfehérváron és Debrecenben is felhasználható

- sőt, a pagony.hu-n webes rendelésnél is lehet vele fizetni

- a vásárlási utalvány kifejezetten sokáig, a vásárlástól számított egy évig felhasználható

- a boltokban eladóink mindenféle korosztálynak, érdeklődésnek megfelelő könyveket, játékokat tudnak majd ajánlani a beváltásnál

Hogy beszerezd, semmi mást nem kell tenned, mint gyere be bármelyik Pagony boltba, vásárold meg ezt a jolly joker ajándékot. Néhány kedves mondat kíséretében szép kis ajándék, amit a a következő egy évben bármilyen könyvre, játékra fel lehet használni. Gyönyörű noteszek, könyvjelzők és rajzeszközök is kaphatóak nálunk. Gyere be hozzánk! És hogy találod a Pagony boltokat? Íme a címlistánk:

Pagony a Gellért térnél - Bartók Béla út 5., 1114

Pagony a Pozsonyi úton - Pozsonyi út 26., 1137

Pagony a Sugárban - Örs vezér tere 24., 1148

Debreceni Pagony - Batthyány utca 11.

Fehérvári Pagony - Székesfehérvár, Királysor 66.