Köszöntsd te is ajándékkal Marék Veronikát 80. születésnapja alkalmából!

Boribon, Kockásfülű nyúl, Kippkopp... Ugye nem is kell bemutatni őket, te is jól emlékszel rájuk? Több generáció gyermekkori kedvenc mesehőseit találta ki, rajzolta meg, írt róluk mesét Marék Veronika szerző, illusztrátor.

Óriási büszkeség számunkra, hogy 2002-ben, a Pagony legelső könyve Marék Veronika: Boribon születésnapja c. könyve lett. A Boribon-sorozat mára már 15 részes, továbbra is a gyerekek nagy kedvence.

Marék Veronika idén 80 éves, születésnapja alkalmából 5 Boribon-mese díszdobozos kiadása is megjelenik a Pagonynál, mi már nagyon várjuk! 

A 80. születésnapra ünnepséget is szervezünk, amit november 18-án tartunk a Gellért téri Pagonyban (az eseményről hamarosan a részleteket is megtaláljátok itt, és a facebook-oldalainkon is). 
Gyertek el, köszöntsük együtt Marék Veronikát ezen napon!Arra kérünk titeket, hogy készítsünk neki egy nagy közös ajándékot: rajzoljatok, készítsetek meglepetést számára, hozzátok be bármelyik Pagony boltba november 4-ig. Mi pedig azt vállaljuk, hogy a sok-sok ajándékba küldött rajzot átadjuk Veronikának a november 18-i köszöntésen.

Várjuk a sok-sok gyerekrajzot, vagy más meglepetést, lehet az egy fotó is, ha nagyon nem szeretnétek megválni tőle.

A meglepetéseket ovember 4-ig bármelyik Pagony boltban le tudjátok adni, vagy ha nincs a közelben Pagony, akkor adjátok postára erre a címre: Pozsonyi Pagony -  Budapest, 1114, Bartók Béla út 15/A 

Pozsonyi Pagony
1137 Budapest, Pozsonyi út 26.

Pagony a Gellért térnél
1114 Budapest, Bartók Béla út 5. 

Pagony a Sugárban
1148 Budapest, Örs vezér tere 24. 

Debreceni Pagony
4024 Debrecen, Batthiány u. 11. 

Fehérvári Pagony
80000 Székesfehérvár, Királysor 66. 

Pécsi Pagony
7621, Pécs Széchenyi tér 2.

Rajzolj szülinapi ajándékot, hozd el a Pagonyba, és gyere majd el a november 18-i születésnapi délelőttre, ahol sok-sok programmal várunk!

Kapcsolódó cikkek