Kovács Attila

"Holden Rose (Kovács Attila) egy szakállas fickó, aki amikor épp nem ír, többnyire zenél és weboldalakat készít.

Eléggé öreg, de nem jár még bottal. Az a fajta, aki mindig fekete pólót meg kockás inget venne fel, ha nem szólna rá a felesége.

Volt már biztonsági őr, telefonos szupportos, kábelhúzó, katona, rendező, asztalos, rendszergazda, vokalista, kőművessegéd, zeneszerző, eladó, grafikus, újságíró, tanár, vágó, szövegíró, marketing izét is csinált… szóval mindig kitalál valamit."

Elő a zseblámpákat!
2022-05-05
#Ezt olvassuk

Akik már túljutottak a kezdőolvasó szinten, de akiknek egy hosszú regény még túl nagy falat lenne, nekik ajánljuk a Pagony egyik legújabb sorozatát, a Zseblámpás Könyveket! Izgalmas sztorik, szellősen szedett szöveg, egyszerűbb szóhasználat, de megannyi kaland! És most legnagyobb örömünkre tovább bővül a sorozat, idén tavasszal három új kötettel is! Ismerd meg őket a Bartók Pagony üzletvezetőjének cikkéből!

Tovább olvasom...
Hogy került a bengáli a hátsókertbe?
2022-04-11
#Kávé mellé

Megjelent Kovács Attila legújabb könyve a Zseblámpás sorozatban! Itt a Föld alatti kaland tigrissel és buszokkal! A szerző tökéletesen érti a kiskamaszokat, nem is csoda, hiszen ideje nagy részében iskolákban és könyvtárakban tart előadást. Igazi, élő kapcsolata van a közönségével. Ez pedig határozottan érződik a Föld alatti kalandon is, ami nem is lehetne ennél viccesebb, maibb és magávalragadóbb! Olvasd el a szerzővel készített interjúnkat!

Tovább olvasom...
Föld alatti kaland tigrissel és buszokkal
2022-04-08
#Olvasósarok

Újabb szuper kötettel bővül a Zseblámpás Könyvek sorozat! Ezeket a rövid, mégis összetett és fordulatos regényeket azoknak az alsósoknak ajánljuk, akiknek a Most én olvasok!-kötetek már nem jelentenek kihívást, de egy több száz oldalas Abszolút-regény még túlságosan nagy falat lenne. Kovács Attila legújabb könyve végtelenül szórakoztató, és 100%-ban mai! Biztosan minden kütyürajongó kisiskolásból lelkes olvasót farag majd! Olvass bele a Föld alatti kaland tigrissel és buszokkal elejébe!

Tovább olvasom...