Kovács Attila

"Holden Rose (Kovács Attila) egy szakállas fickó, aki amikor épp nem ír, többnyire zenél és weboldalakat készít.

Eléggé öreg, de nem jár még bottal. Az a fajta, aki mindig fekete pólót meg kockás inget venne fel, ha nem szólna rá a felesége.

Volt már biztonsági őr, telefonos szupportos, kábelhúzó, katona, rendező, asztalos, rendszergazda, vokalista, kőművessegéd, zeneszerző, eladó, grafikus, újságíró, tanár, vágó, szövegíró, marketing izét is csinált… szóval mindig kitalál valamit."

Egyedül egy egész regényt!
2024-05-23 - Labdarozsa
#Ezt olvassuk

A 7-10 évesek az a korosztály, aki már igénylik az összetettebb olvasmányokat, és bár még nem adnánk a kezükbe egy 300 oldalas regényt, szeretnénk, ha örömmel olvasnának. Nagyon fontos, hogy olyan könyvek közül választhassanak, amik egyszerre jelentenek kihívást és sikert, ugyanakkor maiak, szórakoztatóak és lekötik a figyelmüket.
A cél az, hogy a gyerekek élvezzék az olvasást, így a Zseblámpás könyvek egytől egyig vidám, kalandos és pörgős olvasmányok. Tudj meg róluk mindent!

Tovább olvasom...
Elő a zseblámpákat!
2022-05-05
#Ezt olvassuk

Akik már túljutottak a kezdőolvasó szinten, de akiknek egy hosszú regény még túl nagy falat lenne, nekik ajánljuk a Pagony egyik legújabb sorozatát, a Zseblámpás Könyveket! Izgalmas sztorik, szellősen szedett szöveg, egyszerűbb szóhasználat, de megannyi kaland! És most legnagyobb örömünkre tovább bővül a sorozat, idén tavasszal három új kötettel is! Ismerd meg őket a Bartók Pagony üzletvezetőjének cikkéből!

Tovább olvasom...
Hogy került a bengáli a hátsókertbe?
2022-04-11
#Kávé mellé

Megjelent Kovács Attila legújabb könyve a Zseblámpás sorozatban! Itt a Föld alatti kaland tigrissel és buszokkal! A szerző tökéletesen érti a kiskamaszokat, nem is csoda, hiszen ideje nagy részében iskolákban és könyvtárakban tart előadást. Igazi, élő kapcsolata van a közönségével. Ez pedig határozottan érződik a Föld alatti kalandon is, ami nem is lehetne ennél viccesebb, maibb és magávalragadóbb! Olvasd el a szerzővel készített interjúnkat!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások