Legyél te is szereplő Berg Judit és Kertész Erzsi következő könyvében!

Szeretnél igazán különleges lehetőséget nyerni? Mert ilyen többet nem lesz...

Szeretnél szerepelni Berg Judit és Kertész Erzsi új közös könyvében? A négy madár titka folytatásában? Most olyan játékot játszunk, amilyet még soha. És amilyet soha többet nem is fogunk. Azaz ez egy egyszeri, soha meg nem ismétlődő alkalom egy különleges nyereményre!

nagyitos.jpg

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT! A SZERENCSÉS NYERTES AIDA, AKINEK NAGYON KÜLÖNLEGES SZEREP JUTOTT AZ ÓRA REJTÉLYE CÍMŰ KÖTETBEN - OLVASD EL!

Mivel nagyon különleges nyeremény, így a feladat sem lesz egyszerű. Ismerni kell hozzá A négy madár titka című könyvet, és érteni kell a rejtvényfejtéshez is. A könyvben ugyanis van egy kód.

Lássuk, mi az!

kertesz_berg.jpg A könyvet ugye együtt írta Berg Judit és Kertész Erzsi, mégpedig úgy, hogy fejezetről fejezetre küldték át egymásnak a szövegrészleteket. Egyikük sem tudta, merre viszi a kalandokat a másik. A fejezetek stílusa mégis tökéletesen egymásba símul, így nem könnyű, sőt szinte lehetetlen kitalálni, hogy melyik fejezetet melyikük írta. Viszont a könyvben el van rejtve egy kód. Egy vizuális, rajzos kód, amiből ez kiderül. A feladatotok ezt a kódot megfejteni. Ha rájöttök, akkor már villámgyorsan meg tudjátok válaszolni a kérdésünket: melyik a könyvben az első fejezet, amit együtt írt Judit és Erzsi? Ha megvan a válasz, kattintsatok a http://bit.ly/4madarkod linkre, és írjátok be!

És hogy mi a nyeremény?

Képzeljétek, Judit és Erzsi már írja a regény második részét, Kiki kalandjainak folytatását. Ősszel fog megjelenni. Mi pedig megkérdeztük őket, hogy benne lennének-e egy egyszeri jáátékban. És ők igent mondtak. Így a játék nyereménye most igazán különleges lesz: a helyes választ beküldők közül kisorsolunk egyvalakit, akit Erzsi és Judit névvel szerepeltetenek az új könyvben. Bizony: az ügyes és szerencsés nyertes szerepelhet A négy madár titka következő részében! Nem ígérjük, hogy főszereplő lesz, de bizony szerepelni fog!

Természetesen gyerekek válaszait várjuk!

Hajrá! 2018 április 15-én éjfélig várjuk a válaszokat. Jó kódfejtést!

kulcs.jpg

Kapcsolódó termékek