Luca Novelli

A tudományról szórakoztatóan – lehetséges?
2022-07-26 - Labdarozsa
#Ezt olvassuk most

A Pagony kiadó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy feltérképezze, mi foglalkoztatja a gyerekeket, nagyon sokféle témában találtok nálunk könyveket. Ilyenek a szórakoztató ismeretterjesztők is: az Isteni szikrák-sorozatban 5 híres feltaláló életét és korszakalkotó találmányaikat ismerhetitek meg játékosan!

Tovább olvasom...
Ismerd meg Albert Einsteint!

Ha azt mondjuk, tudós, ki az első, aki eszedbe jut? Na ugye, hogy Einstein! Örömmel jelentjük be, hogy megjelent az Isteni szikrák-sorozat ötödik része, melyben maga Albert meséli el az életét, és azt a kalandos utat, amit bejárva ő lett a világ egyik legnagyobb fizikusa. Lapozz bele ebbe a szórakoztató és informatív kötetbe!

Tovább olvasom...
Friss megjelenések a Pagonytól
2020-08-11

Három új kötettel is bővül a Pagony kezdő olvasóknak szánt sorozata, a Most én olvasok! Kiss Judit Ágnes első kötete jelenik meg a szériában, vagány kalózos mesével – ezt azoknak ajánljuk, akik még csak most kezdenek ismerkedni a betűk világával: a könyvben minden szöveget nagybetűvel szedtünk és rövid, könnyen olvasható mondatok segítik az abszolút kezdő olvasókat. Szabó Borbála a 3. szinttel folytatja kezdő olvasóknak szánt sorozatát – ebben már kicsit összetettebb mondatokban meséli el egy különleges nap történetét. Vadadi Adrienn hőse, Matricás Laci pedig Londonba látogat. A kétnyelvű kötet a kezdő angol-tanulókat segíti tükörfordítással és játékos feladatokkal. Az Isteni szikrák című sorozatunkat pedig a Nicola Teslát bemutató kötettel folytatjuk, amelyet 8-12 éves gyerekeknek ajánlunk.

Tovább olvasom...