Luca Novelli

A tudományról szórakoztatóan – lehetséges?
2022-07-26 - Labdarozsa
#Ezt olvassuk

A Pagony kiadó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy feltérképezze, mi foglalkoztatja a gyerekeket, nagyon sokféle témában találtok nálunk könyveket. Ilyenek a szórakoztató ismeretterjesztők is: az Isteni szikrák-sorozatban 5 híres feltaláló életét és korszakalkotó találmányaikat ismerhetitek meg játékosan!

Tovább olvasom...
Ismerd meg Albert Einsteint!
2022-07-26
#Olvasósarok

Ha azt mondjuk, tudós, ki az első, aki eszedbe jut? Na ugye, hogy Einstein! Örömmel jelentjük be, hogy megjelent az Isteni szikrák-sorozat ötödik része, melyben maga Albert meséli el az életét, és azt a kalandos utat, amit bejárva ő lett a világ egyik legnagyobb fizikusa. Lapozz bele ebbe a szórakoztató és informatív kötetbe!

Tovább olvasom...
Friss megjelenések a Pagonytól
2020-08-11

Három új kötettel is bővül a Pagony kezdő olvasóknak szánt sorozata, a Most én olvasok! Kiss Judit Ágnes első kötete jelenik meg a szériában, vagány kalózos mesével – ezt azoknak ajánljuk, akik még csak most kezdenek ismerkedni a betűk világával: a könyvben minden szöveget nagybetűvel szedtünk és rövid, könnyen olvasható mondatok segítik az abszolút kezdő olvasókat. Szabó Borbála a 3. szinttel folytatja kezdő olvasóknak szánt sorozatát – ebben már kicsit összetettebb mondatokban meséli el egy különleges nap történetét. Vadadi Adrienn hőse, Matricás Laci pedig Londonba látogat. A kétnyelvű kötet a kezdő angol-tanulókat segíti tükörfordítással és játékos feladatokkal. Az Isteni szikrák című sorozatunkat pedig a Nicola Teslát bemutató kötettel folytatjuk, amelyet 8-12 éves gyerekeknek ajánlunk.

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások