Luca Novelli

Marie Curie és az atomok rejtélye - Isteni szikrák 4.

Pagony Kiadó, 2021

112 oldal, Puha kötés

TUDÓSOK, AKIK FELFEDEZÉSEIKKEL MEGVÁLTOZTATTÁK AZ EMBERI GONDOLKODÁST. MIKÖZBEN MEGISMERTÉK A VILÁGOT, ZSENIÁLIS ELMÉLETEKET ÉS MASINÁKAT ALKOTTAK, AMELYEK A MAI NAPIG HATÁSSAL VANNAK AZ ÉLETÜNKRE.ISMERD MEG AZ ÉLETÜKET ÉS TALÁLMÁNYAIKAT, ÚGY, AHOGY AZT ŐK ELMESÉLIK!

MARIE CURIE világhírű fizikus, kémikus, a radioaktivitás úttörő kutatója. Ebben a könyvben személyesen ő meséli el nektek, hogyan jutott Varsóból sok megpróbáltatás után Párizsba, hogy ott milyen felfedezéseket tett, és mivel érdemelte ki, hogy a világon elsőként két Nobel-díjat is nyerjen.

Tudjátok meg, hogyan fedezte fel a rádiumot, kik voltak a barátai, és milyen nehézségekkel kellett szembenéznie nőként a XX. század Európájában! Vegyetek példát Marie Curie-ről, és ne hagyjátok, hogy bárki is eltérítsen a céljaitoktól!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

2490 Ft
2117 Ft (-15%)

loyaltypoints11 törzsvásárlói pont

Kosárba
Szórakoztató és informatív is – lehetséges?

A Pagony kiadó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy feltérképezze, mi foglalkoztatja a gyerekeket, nagyon sokféle témában találtok nálunk könyveket. Ilyenek a szórakoztató ismeretterjesztők is: az Isteni szikrák-sorozatban 4 híres feltaláló életét és korszakalkotó találmányaikat ismerhetitek meg játékosan!

Marie Curie és az atomok rejtélye

Újabb résszel bővült a népszerű ismeretterjesztő sorozat, az Isteni szikrák: Nikola Tesla, Leonardo da Vinci és Stephen Hawking után a legfrissebb kötetben Marie Curie-n a sor. Az új könyv elképesztően viccesen, mégis részletekbe menően ismerteti meg az olvasókkal a tudós nő életét egészen gyerekkorától kezdve.

Összes kapcsolódó cikk