Kerékgyártó  István

A tilos tévénézésnek is lehet hasznos eredménye...
2022-12-28
#Olvasósarok

Megérkezett a Márk, aki hatévesen megmentette a világot testvérregénye, az Emma, aki Leó Kabrióval megmentette a Földet! A két kötet egymástól függetlenül is tökéletesen megállja a helyét, de ha tetszettek Márk kalandjai, akkor semmiképp se hagyd ki Emma történetét! Olvasd el az első fejezetet itt!

Tovább olvasom...
Gyerekek, környezettudatosság és Leó Kabrió
2022-10-20
#Kávé mellé

Hallottál már Márkról, aki hat évesen megmentette a világot? Na és Emmáról, Márk kishúgáról, aki a híres filmsztár, Leó Kabrió segítségével siet a Föld megmentésére? Kerékgyártó István meseregényei elképesztően aranyosak - nem is csoda, hiszen saját unokáiról mintázta a címszereplőket -, szórakoztatóak, izgalmasak, és tanulságosak is! A szerzővel a mai 6-9 évesekről, környezettudatosságról és természetvédelemről beszélgettünk, na és persze szóba került egy bizonyos filmcsillag is... Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Világmegmentés újratölve
2022-09-20 - Labdarozsa
#Ezt olvassuk

Biztosan sokan emlékeztek még Márkra, aki hatévesen megmentette a világot. Őt és a róla szóló meseregényt egyszerűen nem lehet nem szeretni, olyan kalandos, vicces és kedves.

Van egy szuper hírünk: Márknak van egy húga, Emma, aki nem kevésbé nagy kaliber, mint a bátyja! Kerékgyártó István legújabb könyvében vele és Leó Kabrióval, a híres filmszínésszel fogunk nagyszabású Föld-megmentésbe. Olvass tovább!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások