Jean-Claude Mourlevat

A visszafelé-folyó

Pagony, 2020

328 oldal, Puha kötés

Tomek, a boltosfiú és Hanna, egy keleti kereskedő lánya a halhatatlanná tevő vizet keresik. A két fiatal története izgalmas, párhuzamos vándorút keresztül a sivatagon, a Felejtés Erdején, a Parfümkészítők faluján, a nagy óceánon a Visszafelé-folyó forrásáig. Csodálatos tájakon és varázslatos világokon kelnek át, és mindenhol le kell győzniük az eléjük tornyosuló akadályokat. De mindig segítő, szeretetreméltó teremtményekkel akadnak össze, és ha hallgatnak a megérzéseikre, és bátran, állhatatosan haladnak az útjukon, akkor célba érnek. 

Gyönyörű utazó- és szerelmes történet a francia szépirodalom nagy klasszikusától.

Abszolút első szerelem

Abszolút varázslatos

Abszolút vándorlás

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

loyaltypoints15 törzsvásárlói pont

Kosárba
A költöző madarak

A Visszafelé folyó nem csupán egy izgalmas és misztikus kalandregény, de egy fontos utazás is a tudattalanba, ahol minden furcsa teremtménynek és mesebeli helyszínnek metaforikus jelentése van. Egy varázslatos utazás történetét tárja elénk Mourlevat, ami közben elengedhetetlenné teszi azt is, hogy magunkba tekintsünk.
Olvass bele az egyik legkülönlegesebb Abszolút-könyvbe!

Minden, amit a Hubby-díjról tudni kell!

A 2016-ban alakult Magyar Gyerekkönyv Fórum (HUBBY – Hungarian Board on Books for Young People) minden évben megszervezi és átadja a szakmai zsűri által odaítélt Év Gyerekkönyve Díjat. Most mindent elmesélünk a jelöltekről és természetesen a győztes könyvekről!

Jean-Claude Mourlevat az Astrid Lindgren Emlékdíj győztese!

Az Astrid Lindgren Emlékdíj az egyik legrangosabb gyermekirodalmi díj. 2002-ben, Astrid Lindgren halála után alapította a svéd kormány. Ebben az évben Jean-Claude Mourlevat nyerte az Év Szerzője díjat, akinek csodálatos regénye, a Visszafelé-folyó az Abszolút könyvek sorozatban jelent meg gondozásunkban tavaly.

Összes kapcsolódó cikk