Goldberg Emília

Vácz Irénnek vége!

Pagony Kiadó, 2022

240 oldal , Puha kötés

A hatodikos Konrád Eszter állandó céltáblája az osztálytársak és az ördögien gonosz osztályfőnök, Vácz Irén gúnyolódásainak. Ráadásul a váló-félben lévő szülőknek is kevés idejük jut a lányra. Eszter egy elkeseredett pillanatában felmászik az iskola tetejére, ahol összetalálkozik Magnusszal, a szellemmel, aki a nyakába varrja magát. Magnus nem épp kellemes társaság: éjszaka horkol, nappal édességgel tömi magát, és pimasz megjegyzésekkel bosszantja a lányt. Eszter élete a találkozás után mégis gyökeresen megváltozik...


Goldberg Emília forgatókönyvíró kitűnő humorral megírt, egyéni stílusú első regénye szülőknek, gyerekeknek egyaránt élvezetes olvasmány.


A Pagony sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9—12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük magyar és külföldi, fantasy, kaland- vagy éppen detektívregény – ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ismerd meg Goldberg Emíliát!

Bemutatjuk legújabb szerzőnket, Goldberg Emíliát, aki egy fantasztikus Abszolút Könyvvel debütált! A szerzőt a Vácz Irénnek vége! filmes előzményéről, saját iskolai éveiről és jövőbeli terveiről kérdeztük. Olvass tovább!

Végre itt van a 93. Ünnepi Könyvhét!

Fantasztikus programokkal, és persze szuper, új könyvekkel várunk a Vigadó téren. Kicsiktől a nagyokig mindenkinek van valamilyen meglepetésünk! Ebből a szemléből megismerheted az összes könyvheti újdonságunkat! Kattints, és olvass tovább!

Szellem az iskola tetején

Most őszintén! Ki nem vágyott arra iskolásként, hogy legyen egy saját, vicces szelleme, akit csak ő lát és hall, és aki a maga módján átsegíti a mindennapok nehézségein? Talán volt is hasonló, kitalált barátunk, akivel mindent megoszthattunk, és aki mindig mellettünk állt. Goldberg Emília regényében ez az alak egy cinikus figura, aki előszeretettel gúnyolódik, és aki legszívesebben nassol vagy szunyókál. Mégis ő az egyetlen, aki a hatodikos Eszternek erőt tud adni ahhoz, hogy legyőzze a szorongásait és megtanuljon kiállni magáért. Mindezt rengeteg humorral, egy letehetetlen új Abszolút Könyvben! Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk