Pólya Emese

Abszolút szabad válaszok

Illusztrátor: Fendrik Bori

Pagony Játékkiadó, 2024

Üljetek körbe, helyezzétek magatokat kényelembe, mert most csak egymásra és magatokra kell figyelnetek! Az Abszolút szabad válaszok kártyapaklija több mint száz érdekes, vicces, elgondolkodtató kérdést rejt, amelyek segítenek
eltöprengeni fontos témákon, azon, hogy mivé változnátok át, ha tehetnétek, mi jut eszetekbe arról, hogy susmus, vagy éppen ki tud közületek a legkevésbé füllenteni! A válaszok közt időnként pedig közös és egyéni küldetések, mókás csoportfeladatok bukkannak fel.
A játéknak nincs győztese vagy vesztese, a lényeg, hogy érezzétek nagyszerűen magatokat, legyetek nyitottak és megértőek. Nincsenek rossz válaszok, mindenkinek a gondolatai egyformán értékesek és izgalmasak!

3-25 JÁTÉKOS
60 PERC

Sorozatterv © Bernát Barbara
Illusztrátor © Fendrik Bori
Játéktervező © Pólya Emese


Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek részére!

Játékszabály ( )

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 5092 Ft
loyaltypoints25 törzsvásárlói pont
Kosárba
Abszolút szórakozás

Elképesztő energiával rajtolt el 2020-ban az Abszolút megvadult betűk, és a sorozat iránti érdeklődés csak fokozódott a 2021-ben megjelent Abszolút elfelejtett szavakkal. A sorozat harmadik része, az Abszolút képtelen sztorik, után 2024-ben megérkezett az Abszolút szabad válaszok, ezért úgy döntöttünk, egy szemlében mutatjuk be az összes Abszolút-játékot, hogy azok is könnyedén megtalálják a nekik legmegfelelőbbet, akik még nem hallottak a sorozatról.

Egyszerű, vagány és formabontó:

Te is tűkön ülve vártad már, mikor lesz akkora a gyerkőc, hogy igazán társasozni lehessen vele? Ha már elmúlt kétéves, sőt már akár kamasz, akkor ne fogd vissza magad, társasozzatok annyit, amennyit csak bírtok! Ehhez persze meg kell találni a tökéletes játékokat. Mutatjuk piciknek és nagyoknak, mivel töltsétek a szabadidőtöket!

Abszolút izgalmas kérdések - Abszolút szabad válaszok!

Ha úgy érzitek, az összes szavat kibogarásztátok a Megvadult betűkben, mind a 880(!) régi szó és 110(!) nem mindennapi közmondás értelmét kitaláltátok az Elfelejtett szavakban, és a csillagokat is lemeséltétek az égről a Képtelen sztorikban, akkor ne aggódjatok, itt az Abszolút játékok új része, az Abszolút szabad válaszok!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások