Abszolút izgalmas kérdések - Abszolút szabad válaszok!

Minden, amit tudni kell az Abszolút játékok 4. részéről

Ha úgy érzitek, az összes szavat kibogarásztátok a Megvadult betűkben, mind a 880(!) régi szó és 110(!) nem mindennapi közmondás értelmét kitaláltátok az Elfelejtett szavakban, és a csillagokat is lemeséltétek az égről a Képtelen sztorikban, akkor ne aggódjatok, itt az Abszolút játékok új része, az Abszolút szabad válaszok!

tovább...

Egyszerű, vagány és formabontó:

Ezek 2024 legjobb társasai

Te is tűkön ülve vártad már, mikor lesz akkora a gyerkőc, hogy igazán társasozni lehessen vele? Ha már elmúlt kétéves, sőt már akár kamasz, akkor ne fogd vissza magad, társasozzatok annyit, amennyit csak bírtok! Ehhez persze meg kell találni a tökéletes játékokat. Mutatjuk piciknek és nagyoknak, mivel töltsétek a szabadidőtöket!

tovább...

Abszolút szórakozás

Ismerd meg az Abszolút társasokat!

Elképesztő energiával rajtolt el 2020-ban az Abszolút megvadult betűk, és a sorozat iránti érdeklődés csak fokozódott a 2021-ben megjelent Abszolút elfelejtett szavakkal. A sorozat harmadik része, az Abszolút képtelen sztorik, után 2024-ben megérkezett az Abszolút szabad válaszok, ezért úgy döntöttünk, egy szemlében mutatjuk be az összes Abszolút-játékot, hogy azok is könnyedén megtalálják a nekik legmegfelelőbbet, akik még nem hallottak a sorozatról.

tovább...

Sütihasználati beállítások