Egri  Mónika

Gyerekkora óta rajzol, történeteket ír, ám "véletlenül" lett író is, illusztrátor is. Kiváló meseírók köteteihez készített képeket, a Pagonynál elsősorban Kiss Judit Ágnes Babaróka-meséinek illusztrátoraként ismerhetjük. Jellegzetes, vicces és nagyon szerethető figuráihoz ő maga is szívesen ír humorral átszőtt, szórakoztató történeteket.

"A rajz volt előbb, hiszen tizenöt éven keresztül rajzfilm rajzolóként dolgoztam. Aztán később elkezdtem a Facebook oldalamon a saját szövegeimet írni és illusztrálni. Szóval a rajzolás volt előbb, de most már az írás fontosabb számomra. Valahogy az írásaimat jobban is féltem, mint a rajzaimat." – mondja magáról.

Bővebben ITT olvashatsz róla.

Kicsimackóval kerek a világ...
2023-05-25
#Ezt olvassuk

2021-ben ismerhettük meg Kicsimackót, Vadadi Adrienn végtelenül cuki mesehősét, és vele együtt természetesen az ötletes és türelmes mackószülőket. A Kicsimackó című kötetben az ovisok hétköznapi kalandjait, konfliktusait, kihívásait mesélte el a szerző. A második, Kicsimackó a Balatonon című részben nyaralni indul a mackócsalád. A legújabb kötetben pedig megérkezik a negyedik családtag, Málnamaci. Ebben a cikkben felelevenítjük, miért szeretjük annyira Kicsimackóékat, és bemutatjuk legújabb kalandjaikat is! Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Amikor Kicsimackóból nagytesó lesz
2023-05-25 - Wágner Eszter
#Ezt olvassuk

Egy szuperaranyos, új résszel bővült Vadadi AdriennKicsimackó-sorozata! A Kicsimackó és Málnamaci egy olyan témát dolgoz fel, mely a legtöbb család életében sok konfliktus, de még több öröm forrása is: a kistestvér érkezését. Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Testvérke
2023-05-25
#Olvasósarok

Szupercuki új résszel bővült a Kicsimackó sorozat! Kedvenc mackócsaládunk ebben a kötetben új taggal bővül, megérkezik ugyanis Málnamaci. Vajon hogy fogja fogadni Kicsimackó a kistesót? Olvasd el az első mesét!

Tovább olvasom...