Nyaralásra hangolva!

Philip Waechter: Hurrá, nyaralunk!

Ha a naptárból nem lenne elég egyértelmű - hisz az elmúlt évnek; a bezártságnak és az otthoni tanulásnak köszönhetően gyakran azt se tudjuk, milyen nap van, nemhogy azt, milyen hónap -, most már az időjárás is világosan mutatja: itt a nyár! A Hurrá, nyaralunk! című képeskönyvvel szinte érezni a melengető napsugarakat, a tenger illatát, és persze azt a vidám káoszt, ami minden családi nyaralásra jellemző!

hurra_nyaralunk_borito_1000px.jpgPhilip Waechter nevét már ismerhetitek, hiszen a Hurrá, nyaralunk! a negyedik könyve, ami a Pagony kiadó gondozásában megjelenik! A szerző az egyik legnevesebb, legnépszerűbb kortárs német illusztrátor, képeskönyveinek szerves részét képezik az rajzok. Sajátos humorú, kedves, egyedi könyveit nem csak ő írja, a sokszor karikatúra-szerű képeket is maga készíti.

Legújabb képeskönyve, a Hurrá, nyaralunk! egy hatalmas, böngésző méretű kötet, amit kicsiknek és nagyoknak is öröm kézbe venni. A szöveg és az illusztrációk teljesen összefonódnak, a sok-sok apró részlet miatt a kistesók is garantáltan találnak benne izgalmakat!

Itt bele is kukkanthattok!

Megkezdődött a nyári vakáció, tombol a hőség, és persze mindenki indul nyaralni! Idén ez kicsit képlékenyebb és bonyolultabb, mint a korábbi években, de azért mindannyian igyekszünk a lehetőségekhez mérten kikapcsolódni.
A Hurrá, nyaralunk! egy igazi nyári könyv, ami egyrészt nekünk, felnőtteknek segít felidézni a saját gyerekkorunkat, régi nyarakat, másrészt jókat nevethetünk magunkon is, miközben olvassuk a tipikus nyaralós sztorikat. A gyerekeknek pedig segít ráhangolódni, készülődni a családi vakációra, mikor már naponta százszor kérdezik meg, hányat kell még aludni az utazásig...

Tedd kosárba itt!

A kötetben végigkövethetjük az utazás előtti pakolás izgalmait, a visszafordulást - mert persze valami mindig otthon marad (ideális esetben nem egy családtag), és a nyaralás összes jellemző részletét.
Tengerparti vakáció, tábortűz, sátrazás, kempingben ismerkedés a többi gyerekkel vagy éppen horgászat egy csendes tóparton... bármi is legyen az úti cél, ebben a könyvben tuti, hogy megtaláljátok!
Néha persze akadnak nehézségek is, ha a család kimozdul: viharban kergetjük a sátrunkat vagy éppen összezördülünk. A Hurrá, nyaralunk! annyira valódi helyzeteket mutat be, hogy ha kisebb feszültségek akadnak, akkor sem tudunk nem nevetni magunkon! És azt tudjuk, hogy a humorérzék a legfontosabb - nyaralás közben is.

Tedd a kosaradba!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

  • Hurrá, nyaralunk!