Könyvheti újdonságaink

Idén online ünnepelünk!

Idén nyáron hagyományos formájában nem kerül megrendezésre az Ünnepi Könyvhét, de mi nem szomorkodunk: ebben a hatalmas szemlében összegyűjtöttük nektek az összes újdonságunkat! Mindent elmesélünk nektek róluk, sőt, bele is olvashattok valamennyibe - majdnem úgy, mintha együtt lennénk a Vörösmarty téren.
Reméljük, hamarosan személyesen is láthatjuk majd egymást, de addig is készítsetek egy nagy pohár finom limonádét, és böngésszetek!

tovább...

Kihagyhatatlan könyvek a nyárra

Ovitól a középiskoláig

Tudjuk, hogy közhelyes, de őszintén, egy igazi könyvmoly számára van pihentetőbb annál, mint amikor egy vízparti fa árnyékában hűsölhet a kedvenc könyvével? Ugye, hogy nincs! Mutatunk egy csomó könyvet, ami a nyáron nem maradhat le az olvasmánylistádról!

tovább...

Nyaralás, sötétség, kísértetek és családfa

4 újdonság a Pagonytól

4 igazi nyári olvasmánnyal kezdjük a vakációt: a legkisebbeknek két külföldi képes kötetet mutatunk be. Az egyik egy igazi nyaralós könyv, a másik pedig a sötétségtől való félelemmel foglalkozik különleges módon. Folytatódik Vörös István meseregénye Loni kalandjairól, az angolul tanulóknak pedig Szabó Borbála kétnyelvű kötete jelent meg a Most angolul olvasok!-sorozatban, melynek témája a családi viszonyok.

tovább...

Nyaralásra hangolva!

Philip Waechter: Hurrá, nyaralunk!

Ha a naptárból nem lenne elég egyértelmű - hisz az elmúlt évnek; a bezártságnak és az otthoni tanulásnak köszönhetően gyakran azt se tudjuk, milyen nap van, nemhogy azt, milyen hónap -, most már az időjárás is világosan mutatja: itt a nyár! A Hurrá, nyaralunk! című képeskönyvvel szinte érezni a melengető napsugarakat, a tenger illatát, és persze azt a vidám káoszt, ami minden családi nyaralásra jellemző!

tovább...