Vadadi Adrienn

Az Örökkön Örökké Fa

Pagony Kiadó, 2024

128 oldal , Puha kötés

Szille kilencéves, és nem érzi jól magát a bőrében. Sejti, hogy a családjában valami súlyos titok lappang... Még szeretett nagypapája is, aki olyan szépeket mesél Valaholról, elhallgat előle valamit.

Dió Valaholban él, a lelkek hazájában, de sehogy sem találja a helyét. Nem olyan, mint a többiek, vad és dühös. Nem érti, miért lóg ki mindenhonnan.

A két gyerek világát az Örökkön Örökké Fa köti össze. Vajon megtalálják a választ a kérdéseikre? Találkoznak valaha?

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Vadadi Adrienn nélkül nincs ovi...és suli sem!

Vadadi Adrienn könyveivel már szinte minden óvodás és kisiskolás szülő találkozott, és mindenki rögtön bele is szeret a meséibe. Mi a szerző titka, melyek a legkülönlegesebb könyvei, és miért ajánljuk mi? Olvasd el cikkünket a szerzőről!

Miért vagyok ilyen furcsa?

Valahol világát az Örökkön Örökké Fa köti össze a mi világunkkal. Nem tud erről senki, csak a kilencéves Szille és a nagypapája, de a másik oldalon mindennap újabb és újabb lillék, földi lelkek várnak arra, hogy kisbabaként újralethessenek a Földre. Közéjük tartozik a titokzatos Dió is, aki már teljesen feladta, hogy valaha a Földön járjon, hiszen nincs lillecsaládja, akik segítenének neki a célja elérésében. Kettejük állandóan változó lelki párbeszédén alapul a regény.
Fodor Katalin gyönyörű illusztrációin keresztül megismerheted Valahol rózsaszín egét és az Örökkön Örökké Fa dús lombjait, de hogy megtudd, mi a lillék kedvenc időtöltése és hova járnak kikapcsolódni, ahhoz bele kell olvasnod a könyvbe!

Hazatérés Valaholba

Ki ne gondolt volna már arra, hogy mi történik velünk a halál után? Talán elnyel minket a végtelen, üres sötétség? Vagy angyalként élünk tovább, akik a felhők széléről, láblógatva figyelik, hogy mit csinálnak az emberek? Vagy talán egy teljesen más világba kerülünk, ahol az ég mindig vidám babarózsaszín, ahol az Örökkön Örökké Fa nő, és ahol a Földről eltávozott lelkek, a lillék csillagkekszet ropogtatnak és tejszódát kortyolgatnak, miközben felkészülnek új életükre a Földön? Vadadi Adrienn könyvének, az Örökkön Örökké Fának főszereplője, Szille az utóbbiban hisz. Története olyan komoly témákat dolgoz fel, mint az elengedés, a gyász és a veszteség, melyek előbb-utóbb mindannyiunk életében felbukkannak. Olvass tovább, és tudj meg mindent a regényről!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások