Kertész Erzsi

Tevefutam

Illusztrátor: Bernát Barbara

Pozsonyi Pagony Kft, 2018

56 oldal, Kemény kötés

Kertész Erzsi folytatja az ifjú feltaláló, Ferkó történetét. A második kötetben Ferkó olyan szerelmes, hogy oda sem tud figyelni a Feltalálók Iskolájában, de sehogy sem sikerül bemutatkoznia szíve hölgyének. Amikor a lány testvérei, Micike és Mucika, az ikrek beszöknek a cirkusz állatai közé, és Mucika neikiindul a városnak egy teve hátán, Ferkó akcióba lép. Száguldj együtt te is a tevefutammal!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2200 Ft
1870 Ft (-15%)

nextprev
Csúfolódás az iskolában?

Megjelent A feltaláló újabb folytatása, A csúfolórobot! Emlékeztek még Fecóra, aki világéletében feltaláló szeretett volna lenni? A harmadik kötetben kislánya, Franciska veszi át apjától a stafétát, és bátran mondhatom, hogy simán lekörözi, ha leleményességről van szó. Különleges találmányai közül egy azonban mégis kiemelkedik: a csúfolórobot. - Olvasd tovább ajánlónkat!

Szerelem a láthatáron

Kisiskolás korban van az, hogy bár a szerelem megbújik minden osztályban, ami a titkos ábrándok, arpó kézfogások, kedves kis puszik és melegszívű szülinapi ajándékok képében teljesedik ki. Ha az oviban még nem, ilyenkor már szinte mindenkit utolér az első és felejthetetlen szerelem. Kertész Erzsi legújabb Most én olvasok!-könyve, a Tevefutam ismét a gyakorló olvasókat célozza meg, és úgy beszél a vonzódásról, olyan humomrral képes megragadni a gyerekek figyelmét, ahogy eddig senki nem tette. Ismerd meg a könyvet!