Belezúgva
  • 16-99

Eve Ainsworth

Belezúgva

Tilos az Á Könyvek, 2017

248 oldal, Puha kötés

Anna épp kamaszkorának leggyötrőbb korszakát éli, tele fájdalommal és kiszolgáltatottsággal, de váratlanul belép az életébe a menő és nagyon vonzó Will. Anna a gyorsan szárba szökkenő kapcsolatban találja meg az áhított vigaszt és reményt. Will nemcsak helyes srác, de olyan odaadóan szereti, ahogy a lány legmerészebb álmaiban sem képzelte. A fiú ugyanakkor szeszélyes és kiszámíthatatlan, napról napra kezdi elszakítani a barátaitól, és mindentől, ami addig fontos volt neki. Azt akarja, hogy az övé legyen, csakis az övé. És közben fenyegetően magasodik föléjük egy sötét titok...

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2990 Ft
2542 Ft (-15%)

A szerző további könyvei...
Minden, amit tudnod kell a Vészkijárat-sorozatról

A felnőttek és a tizenévesek között hatalmas a szakadék, egyik fél részéről a kontrollálhatatlanság, a másik fél részéről talán a megnemértettség a legerősebb hívószavak. Éppen emiatt, a generációk között húzódó fal miatt a tinédzserek nem képesek artikulálni a problémáikat a szüleik felé, de sok esetben még a saját korosztályukkal sem találják meg a közös hangot. Bár minden gond hatalmas a maga nemében, tudnunk kell észrevenni az intő jeleket – nem csak felnőttként, hanem kamaszként is. A Vészkijárat-könyvek arra hivatottak, hogy felhívják a figyelmet azokra a láthatatlan problémákra, amelyek bármelyikőnkkel megtörténhetnek, és amelyek sajnos sokszor meg is történnek, valamint olyan témákat vesznek elő, amelyekről még mindig úgy érezzük, tabu beszélni.

Ismerd fel a mérgező kapcsolatot!

Annyiféle dolog van, ami tönkreteheti a gimis éveket, de szerencsére ma már mindenre van egy jó könyv, ami ha megoldani talán nem is fogja, kicsit könnyebbé teszi majd azokat. A szerelemmel kapcsolatos dolgokra viszont valahogy sosem figyelünk. Ha egy barátnőd bepasizik, akkor vagy tök aranyosan, vagy tök idegesítően kezd el viselkedni, de a legritkább esetben gondolsz arra, hogy a lány nem azért tölt annyi időt a sráccal, mert aaannyira szerelmes. A 7 nap szerzője, Even Ainsworth új könyve, a Belezúgva segít, hogy felhívja a figyelmed arra, mitől lesz fojtogató egy kapcsolat.

Ha fáj, nagyon fáj

A Tilos az Á Könyvek négy nem mindennapi könyvvel kezdte az évet. Sokkoló témaválasztás, meghökkentően új látásmód, nem várt megoldások! Mind a négy regénynek nagy a tétje, és ami még közös bennük, hogy valóban képesek kíméletlenül őszinték lenni az olvasóhoz. Ismerd meg a Tilos az Á könyvek újdonságait!

Mondjak egy titkot? De, szándékos.

Amikor elkezdtem olvasni Eve Ainsworth Belezúgva című könyvét, akkor úgy kezdtem neki, hogy biztos ez is olyan könyv lesz, ahol a lány nem találja a helyét a családjában, kitaszítottnak érzi magát (és, talán tényleg az is), de aztán jön a nagy Ő, és minden jó irányt vesz.

Hatalmasat tévedtem.

Semmiért, egészen

„Tényleg én vagyok a hülye?” – kérdezi magától a 14 éves Anna hetekkel azután, hogy az iskola jócsávója, Will Bennett váratlanul randevúzni kezd vele. A Szívtipró gimire emlékeztető, kezdeti pink köd gyorsabban foszlik szét, mint aBelezúgva szereplőinek családi élete, vagy mint a főhős mindennapjait meghatározó, kívül-belül rothadó lakótelep. A történet tétje, hogy megtanulja-e Anna elkülöníteni a gyakorta sérelmekkel, bántásokkal terhes, ámde építő kapcsolatait – például a látszólag ok nélkül kötekedő apjához fűződő viszonyát – a szerelemnek álcázott, súlyosan bántalmazótól.

Anna végre különlegesnek és gyönyörűnek érzi magát - De milyen áron?

Eve Ainsworth Belezúgva című regénye minden fiatalnak szól, és főleg azoknak, akik nem érzik otthon magukat a minta-kapcsolatokban, akik jobban bele szeretnek gondolni abba, hogy mi köt össze két embert, akik odafigyelnek a körülöttük levőkre is. Akik nem fogadják el, hogy valaki irányítja őket, és akik nem alkusznak meg saját magukkal.

Soha nem gondoltam volna, hogy engem választasz helyette

Anna épp kamaszkorának leggyötrőbb korszakát éli, tele fájdalommal és kiszolgáltatottsággal, de váratlanul belép az életébe a menő és nagyon vonzó Will. A lány gyorsan szárba szökkenő kapcsolatban találja meg az áhított vigaszt és reményt. Will nemcsak helyes srác, de olyan odaadóan szereti, ahogy a lány legmerészebb álmaiban sem képzelte. A fiú ugyanakkor szeszélyes és kiszámíthatatlan, napról napra kezdi elszakítani a barátaitól, és mindentől, ami addig fontos volt neki. Azt akarja, hogy az övé legyen, csakis az övé. És közben fenyegetően magasodik föléjük egy sötét titok....