A közönség kedvence: Pitypang!

Pitypang és Lili játékok

Pásztohy Panka Pitypang és Lili sorozata 2017-ben indult útjára, és az ovis gyerekek tömegei szerették meg a történeteket. Pitypang és Lili az első kötetben, a Mentsük meg a kiskutyám!-ban ismerték meg egymást, ahol Lili örökbe fogadta Pitypangot. Majd a további kötetekben Lili nevelgette-tanítgatta a kiskutyáját, és igazi kutya-gazdi párossá forrtak össze!
A nagy sikerre való tekintettel most már játszhattok is velük!

A további részekben Pitypang megsérült, ellátogattunk vele az állatorvoshoz és az iskolába is. Együtt ünnepelték Lili szülinapját, kiharcoltak egy zebrát a lakóhelyük közelében, hogy biztonságosan sétálhassanak, együtt várták Lili kistestvérét, kertészkedtek, az éjszakai világot vizsgálgatták, és eközben egyre jobban megtanultak egymásra figyelni. A két kedves főhős nem véletlenül lett a kicsik kedvence: jó olvasni, mennyire szeretik egymást, a hétköznapi helyzetekben pedig magukra ismernek a kicsik, mégis mindig van egy kis izgalom a sztoriban.

Itt találod a sorozat részeit!

Pitypangék természetesen beköltöztek a legkisebbeknek való játékainkba is.

kutyatar.jpegA tavalyi év kedvenc kártyája lett a legkisebbek körében a Kutyatár, amivel négyféle játékot játszhattok: a klasszikus "fekete pétert", amiben a kutyusok párját kell elhúzkodni egymástól - de Liliből csak egy van! A párokat lefordítva pedig memóriát lehet játszani ugyanezzel a paklival. A két alapjáték mellé még betettünk két hasonlóan egyszerű, élvezetes játékot: az egyikben mindig a nagyobb kutya viszi a kisebbet, és így kell elszedni a többiek kutyáját. Játsszunk 10 kört, és aki a legtöbb kutyát gyűjtötte, az nyer!

Ha már tud számolni minden játékos, összeadhatjuk a kutyák számait, és az nyerhet, aki a legtöbb pontot gyűjtötte. Az utolsó, legbonyolultabb játékban elfelezzük a paklit, és a kutyusokat felcsapjuk az egyik játékos előtt. A másik játékos a saját paklijából választ egy kutyust és elrejti Lili alá. Most ki kell találni igen-nem kérdésekkel, hogy melyik lehet Lili kutyája. Fejleszti logikát, hiszen a kérdések és válaszok alapján ki kell zárni azokat a kutyákat, akikre a válasz nem igaz.

Itt tedd kosárba a kártyát!

pitypang-es-lili-memoria.jpgAki klasszikus keménylapos memóriát szeretne a gyereke kezébe adni, annak ajánljuk a Pitypang és Lili memóriát.

Ha pedig a kirakókat szeretitek, nagyon ajánljuk titkos kedvencünket, a Pitypang és Lili bőröndös kirakót. Két kirakót találtok a bőröndben, melyek nagy, kicsiknek is jól megfogható darabokból állnak. Maga a bőrönd pedig álomszép, és ha a kirakókat kirakjátok, akkor a bőröndbe beköltözhet egy kis könyv és egy Pitypang plüss is!

Itt találod a bőröndös puzzle-t, itt pedig a memóriát!

Válogassatok Pitypang és Lili játékaink, a legkisebbek kedvencei között!

pitypang-es-lili-borondos.jpg

Kapcsolódó termékek