Őrületes szókirakós!

Itt az Abszolút megvadult betűk!

A Pagony legújabb játéka, az Abszolút megvadult betűk egészen új szintre emeli a Scrabble-élményt! Ha szerettek szavakkal mókázni, nagy a szókincsetek - vagy éppen tágítani szeretnétek - akkor tutira imádni fogjátok!

abszolut_megvadult_betuk_box_3d.jpgAzok, akiknek van friss olvasó csemetéjük és sokat járnak a Pagonyba, már biztosan hallottak a Betűző nevű kártyajátékunkról: rengeteget segít a gyerekeknek a betűk felismerésében és a magabiztos szóalkotásban. Ha már rommá játszottátok magatokat vele, akkor sem kell kétségbeesnetek, mert a Pagony játéktervező-szekciójának köszönhetően most megérkezett az Abszolút megvadult betűk nevű, legújabb szóalkotós játékunk!

A nyelvi kompetenciafejlesztés nagyon fontos, de lássuk be, kissé ijesztő kifejezés. Viszont maga a megvalósítás lehet szuper játékos, szinte észrevehetetlen is! Nincs szükség hozzá unalmas feladatsorokra és elgyötört arcú családtagokra, csak egy kis kreativitásra és sok-sok nevetésre. Az Abszolút megvadult betűket Lencse Máté pedagógus, játéktervező találta ki, akinek elsőszámú célja, hogy játékai egyszerre legyenek szórakoztatóak és fejlesszék a gyerekeket.

De mitől különleges ez a játék?

82dab185-bbef-4646-8751-c4b4bf976241.jpegPéldául attól, hogy kizárólag mássalhangzókat tartalmaz! A feladat roppant egyszerű: a dobozban található 6 dobókocka, minden oldalán egy-egy mássalhangzóval: ezekkel dobtok, és a kapott mássalhangzókból kell (természetesen a magánhagzókat ti választjátok hozzá) értelmes szavakat alkotnotok! Mehet ragozás, múlt idő, ahogy tetszik és amit ki tudtok hozni a kapott betűkből. A lényeg, hogy a lehető legtöbbet felhasználjátok!

Kinek szól?

Mindenkinek, aki már ismeri a betűket és szereti a kihívásokat! Ahogy a Pagony-játékoktól már megszokhattátok, ebben a társasban is többféle játékverziót találtok, hogy a család ifjabb vagy kevésbé magabiztos tagjai, sőt, akár a felnőttek egymás között is élvezhessék.

Játszhatjátok kooperatív társasként, csapatban dolgozva, versengve, van egy haladóknak szóló, nehezített verzió, amikor lehet egymástól betűket csenni vagy furfangosan megakadályozni a többieket, hogy a saját szavaikat letegyék a táblára, sőt, ha éppen senki sem elérhető a környéken, egyedül is rendkívül szórakoztató!
A fiatalabb családtagok számára tudtok előnyt biztosítani, vagy nehezíteni a pályát azoknak, akik már tapasztaltabbak. Így aztán mindenki számára pozitív lesz az élmény.

Szerezd be itt!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

  • A legjobb partijáték!