3+1 ok, amiért a Csend apó kertje fantasztikus!

Egy alsó tagozatos tanító néni szerint

Olyan könyvet keresel az alsósodnak, ami izgalmakkal és rejtélyekkel teli? Szeretnéd, ha jobban érdekelnék a könyvek, mint a telefonos, esetleg számítógépes játékok? Szeretnéd, ha átélné azt a csodálatos élményt, hogy nem tud letenni egy könyvet? Amennyiben bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor Bojti Anna Csend apó kertje című könyvét keresed! Olvass tovább, és tudd meg, miért is fantasztikus ez a kötet!

csend_apo_kertje_borito_1000px-1.jpg1: Sejtelmes szereplőivel, furfangos eseményeivel azonnal beszippantja, és egy olyan világba repíti olvasóját, amely nincs is olyan távol tőlünk. Ebben a lenyűgöző világban egy igazán rejtélyes eset főszereplője, sőt, megoldója lehet az olvasó. Segíthet könyvbéli legjobb barátjának megtalálni testvérét, akinek különös módon nyoma veszett Csend apó titokzatos kertjében.

2: A történet telis-tele van érdekes feladványokkal, melyek nem csak lekötik a gyerekek figyelmét, hanem logikai gondolkodásukat is nagyban fejlesztik. A könyv olvasója ezen feladatok megoldásához nem mindennapi szereplőktől kaphat segítséget: útja során beszélgethet az állatokkal, fontos, a feladatok megoldásához szükséges tárgyakat gyűjtögethet és kódokat fejthet meg.

Kattints ide, és szerezd meg most!

3: A rengeteg érdekes helyszín, szereplő és megoldandó feladat által az olvasó egy olyan élményben részesül, ami meghatározó tapasztalat lehet a könyvekhez való kapcsolatában. A történet olvasása során rengeteg gondolat kavarog majd olvasója fejében: Mi? Miért? Hogy is volt? Mit is mondott ...? Ezek megválaszolására segítségül hívhatja saját jegyzeteit, amiket a könyv hátuljában vezethet.

+1: A történet előrehaladtával nem csak az ügyet bogozhatják ki szépen lassan, hanem önbizalmukat is növelhetik, matematikai gondolkodásukat is formálhatják a gyerekek.

Tanítóként, nap mint nap figyelve a gyerekeket, az ő érdeklődési körüket, kedvelt tevékenységeiket, az a meglátásom, hogy ez a regény lehet az, amit nem csak kedvelni fognak, hanem igazán fel is csigázza majd őket. A történet rengeteg jó példával szolgál arra is, hogy bizonyos szociális helyzetekben hogyan reagálhatnak, és hogy milyen nagyszerű érzés is másokon segíteni. Mindamellett pedig, hogy élvezet lesz számukra az olvasás, a Csend apó kertje serkenti a gondolkodásukat, fejleszti problémamegoldó készségüket, ami nem csak a matematika tanulása során, hanem a mindennapi életben is csak előnyükre válhat.

Kattints ide, és rendeld meg!

Rácz Berta néni, matematika-angol tagozatos pedagógus ajánlóját olvastad.

Kapcsolódó termékek