Év végi meglepetés:

Meghosszabbítottuk csoportkönyves akciónkat 2023. december 31-ig!

Kedves szülők és óvodapedagógusok!

Nagy öröm, hogy sok-sok megkeresést kapunk óvodapedagógusok részéről az óvodai könyvek, könyvtárak állományának növelése, frissítése kérdésében.

Ezen felbuzdulva 2023. december 31-ig meghosszabítottuk óvodáknak, óvodai csoportoknak szóló csoportkönyves akciónkat!

Olvass tovább!

jim_kaprazatos_karacsonya_fborito_cmyk.jpgHa nemcsak év végén, hanem a tanév során, akár Mikulásra, esetleg az adventi időszakban, karácsonyra készülve szeretnéd meglepni csoportodat új közös olvasmányokkal, feltétlenül használd ki a kiadó által nyújtott kedvezményt!

Válassz legalább három címet a Pagony kiadó kínálatából és a 3 darab felett 25% kedvezményt biztosítunk! Rendelhetsz ugyanabból a könyvből több példányt vagy akár különböző címeket, a kedvezményt akkor is igénybe tudod venni.

A kedvezmény igénybevételéhez csupán a pedagógusigazolványodra van szükség!

Ha a weben rendelnéd meg a könyveket, használd a „csoport” kuponkódot! Kattints ide az akció részleteiért!

A tájékozódáshoz ajánlom figyelmedbe korábbi szemlénket, de két friss, igazán izgalmas, őszi-téli újdonságunkat is érdemes megismerned.

Ilyen például az Oscar-díjas színésznő, Emma Thompson most magyarul is megjelent Jim káprázatos karácsonya című nagyon szórakoztató, nagyon kedves és érzékeny könyve, amely Jimről, a múzeumi kutyáról (Az meg mi??) és a nyomtatott karácsonyi üdvözlőlap feltalálásáról szól.

Meg egy fél szemüvegről. Hogyan lesz ebből igazi karácsonyi történet? Nézz bele a könyvbe, és minden világossá válik!

pitypang_es_a_diotoro_borito_1000px.jpgPásztohy Panka Pitypang és Lili sorozata egy igazi karácsonyi könyvvel bővült. A Pitypang és Diótörő című legújabb részben van minden, ami egy békés, kellemes karácsonyhoz kell: közös sütögetés, esti séta és persze közös mesélés. Mert nemcsak anya, de Lili és Lotti is újramesélik a Diótörő történetét az ajándékba kapott bábszínház segítségével. Megsúgjuk, egy ponton Pitypang is megtalálja saját szerepét a karácsonyi előadásban. Kívánjuk, hogy nektek is legyen lehetőségetek minél több időt együtt tölteni, közösen készülődni, és stresszmentesen megélni ezeket a gyönyörű napokat. Szerintünk ez a mese is szuper ötleteket adhat arra, hogyan tegyétek még varázslatosabbá a karácsonyt.