Megérkezett az Időfutár kártyajáték!

Ismerd meg Szauer István izgalmas társasjátékát!

Íme egy összetett, tökéletesen időfutáros, pörgős, egymást átverős, komplex, de kompakt játék egy kis dobozban, amit bárhol és szinte bármikor előhúzhatsz a táskádból! Egy játékos van a többiek ellen, ő mozgatja a gonoszok bábuit, és a többiek a hetedikesekkel próbálják tőrbe csalni az ellenséget. Taktika, szerencse, memória és csapatmunka!

Vajon te mit szeretsz majd jobban, csapatban játszani vagy akadályozni a többieket? Ismerd meg az Időfutár kártyajátékot!

idofutar_box_3d_crop_1000px.pngAz Időfutár egy kártyadobozba csomagolt nagyszerű társasjáték, a Pagony társaspályázatának első helyezettje.Szauer István tanárként szintén képben van a korosztály igényeivel és a regény cselekményével is, tapasztalt társasozóként pedig a piacon lévő játékokkal. Így az Időfutár egyszerre egyedi és nagyon jól játszható. A grafikusnak, Szabó Leventének köszönhetően pedig irtó vagány.

Az Időfutár kártya már előrendelhető!

A játék különlegessége, hogy egy játékos van a többiek ellen. Egy mozgatja a gonosz bábuit (öltönyösök, Felemásszemű, Bujdosóné), és a többiek a megfelelő számú hetedikest (mindenkinek a szerepkártyájához passzoló színű fabábuja van). Tehát az ellenfeleknek különböző feladatuk van, különbözőképp tudnak mozogni a pályán.

Aidofutar_unbox.jpeg pályát helyszínkártyákból rakjuk ki, és a játék elején Hannáéknál van a körző, akik el akarják rejteni valamelyik helyszínen. Persze egy csomó álnyomot is elrejtenek, meg cserélgethetik is a lapjaikat bizonyos együttállások esetén, akciólapokat játszhatnak ki, szóval elég sok fegyverük van.

Viszont a gonoszok elől nem könnyű elmenekülni... Ha Felemásszemű csapatából valaki olyan helyszínre lép, ami alá van elrejtve kártya, megnézheti, ha olyan mezőre lép, ahol van hetedikes, megmotozhatja. Ha ilyenkor megtalálja a körzőt, rögtön vége a játéknak.

idofutar_unbox3.jpegA gyerekeknek addig kell ide-oda cserélgetni és pakolgatni a körzőt, míg el nem fogy a húzópakli, amiből menet közben húzkodunk. Persze mindenkinek van még valami személyre szabott, nagyon időfutáros szuperereje is!

Összetett, akciódús, egymást átverős, kicsit a memóriát igénybe vevő, kicsit a szerencsét kísértő, kicsit taktikázós játékot tartunk ebben a kis dobozban a kezünkben!

Győri Hanna ajánlóját olvastad.

Próbáld ki magad A körző titka világában!

Melyik a kedvenc Időfutár köteted?

Kitartás, Időfutár-rajongók, nemsokára érkezik az első Időfutár+ regény, a szegedi spin-off!

Kapcsolódó termékek