Legyél a törzsvásárlónk!

Ennél egyszerűbben még nem spóroltál!

Nálad talán csak a gyerekek fontosabbak nekünk, hiszen te teszed lehetővé, hogy napról napra egyre több, minőségi gyerekkönyvet adhassunk a kis olvasók kezébe. Sok minden más mellett a törzsvásárlói rendszerünkkel is szeretnénk kifejezni a hálánkat és megbecsülésünket feléd. Ebből a cikkből megtudhatod, miért éri meg Pagony törzsvásárlónak lenni!

Mert kényelmes és átlátható

books-gee3332079_1920.jpgPontosan tudjuk, hogy egy mai szülőnek ezerfelé kell figyelnie, ezért arra törekedtünk, hogy a törzsvásárlói kedvezményeket a lehető legegyszerűbben érvényesíthesd. Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod az oldalunkon. Ha már regisztrált vásárlónk vagy, semmilyen plusz adatot nem kell megadnod, semmilyen egyéb teendőd nincs: a törzsvásárlói pontok minden regisztrált vásárlónknak járnak.

Nyugi, nem kell nagy matekosnak lenned hozzá! Offline vásárlás esetén minden teljes árú termékre elköltött 100 forint után kapsz 1 törzsvásárlói pontot, és minden pontot 10 forint kedvezményre válthatsz be bármilyen termékre. A webboltban érvényben lévő állandó akciók miatt az online vásárlás esetén 200 forint után jár 1 pont, és ugyanúgy 10 forint kedvezményre válthatod be.

275122523_1393088547792386_6654739630611464737_n.jpgOtthon felejtetted a kártyát? Vagy éppen semmi kedved kikeresni a rengeteg másik kártya közül minden fizetéskor? Semmi gond! Elég, ha megmondod a neved az eladó kollégánknak, vagy bemondod a kártyád számát - amit online is megnézhetsz a regisztrációd alatt - és máris jóváírja számodra a törzsvásárlói pontokat, vagy érvényesíti az általuk járó kedvezményt. Ha pedig online vásárolsz, a rendelés lezárultával automatikusan jóváírjuk a pontjaidat! Szívesen adunk kártyát, ha szeretnéd, de erre a folyamatban nem lesz szükséged, így a környezettudatosság jegyében dönthetsz úgy is, hogy egyáltalán nem kérsz kártyát.

Legyél te is törzsvásárló!

A pontjaidat bármelyik offline és online boltunkban beválthatod, függetlenül attól, hol gyűjtötted őket. Ráadásul azon sem kell gondolkoznod, milyen termék után kapsz pontot, és milyen termékre érvényesítheted a kedvezményedet, ugyanis MINDEN teljes árú termék után megkapod a pontokat, és MINDEN fajta termékre beválthatod őket, legyen az könyv, játék, társas, diafilm, stb. Ugye, milyen egyszerű?

Azt is te döntheted el, mikor és mekkora kedvezményt szeretnél felhasználni.
Megteheted, hogy minden vásárlás alkalmával használod az éppen meglévő pontjaidat, de azt is, hogy összegyűjtöd őket, és időről időre hazaviszel egy olyan terméket, amiért egy forintot sem kell fizetned. Bizony, azt is megteheted, hogy 100%-ban pontokkal fizetsz egy szabadon választott termékért!

274346414_3155562991354322_8571549122429145858_n.jpgAz online felületünkön, a törzsvásárlói kártya menüpont alatt könnyedén tudod követni, megkaptad-e a pontjaidat, és azt is, mennyi pont áll a rendelkezésedre a következő vásárlásodnál. Fontos számunkra, hogy a rendszerünk a vásárlók számára is egyszerű és átlátható legyen, hogy minden szükséges információt és választ legfeljebb egy kattintás távolságra helyezzünk tőled.

A pontjaid a vásárlástól számított 12 hónapig érvényesek, így az sem baj, ha nem vásárolsz nálunk minden héten vagy hónapban, a kedvezményed nem fog elveszni. Ha pedig az egy év végéhez közelednél, e-mailben fogunk értesíteni, hogy el ne felejtsd beváltani a neked járó kedvezményt.

Tudj meg minden részletet itt!

Mert fontos vagy nekünk

Óriási öröm számunkra, hogy újra és újra minket választasz! Mi sem természetesebb, mint hogy szeretnénk ezt minden rendelkezésünkre álló eszközzel meghálálni. Bolti eladóink felkészülten és mosolygósan várnak, szívesen segítenek, ha bármilyen kérdésed van a könyveinkkel vagy játékainkkal kapcsolatban. A célunk, hogy a számotokra legtökéletesebb termékek találjanak új otthonra nálatok.

Egészen különleges helyet foglalnak el a szívünkben azok a családok, akik velünk “nőnek fel”, és szeretnénk, ha ez egyértelműen érezhető lenne minden egyes vásárláskor. Kínálatunkkal próbáljuk minden igényt kielégítően támogatni a felcseperedő gyerekeket, éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a törzsvásárlói kedvezményeket sem korlátozzuk csak a könyvekre, vagy akár csak az általunk kiadott termékekre. Tényleg minden, de minden teljes árú termék után megkapod a pontokat, és bármilyen, akár más akcióban érintett termékre is beválthatod őket!

Regisztrálj most!

Mert így jobban megéri

pexels-cottonbro-4855552.jpgNyilvánvaló, hogy senkinek sem mindegy, mennyi pénz marad a tárcájában a nap végén. A Pagony törzsvásárlói rendszerében már az első vásárlásod után is pontokat kapsz, melyekkel legközelebb már csökkentheted is a vásárlásod összértékét.

Ahogy fent is írtuk, minden teljes árú termék vásárlása után megkapod a pontjaidat – offline boltban 100 forint után 1 pontot, a webboltban 200 forint után 1 pontot -, melyeket bármilyen termékre elkölthetsz, megkötés nélkül, 10 forint kedvezmény formájában. Ha elég pontot gyűjtöttél össze, fizethetsz csak azokkal is, rajtad áll, hogyan szeretnéd felhasználni őket.

Kattints ide a részletekért!