Legyen a ti rajzotok a következő kufli-könyvben!

Ismeritek a kuflikat? Akkor figyeljetek, mert most egy igazán különleges játékban vehettek részt!

Ha esetleg még nem is hallottatok róluk, akkor is olvassatok tovább, mert ez a játék nektek is szuperizgalmas lesz!

Most olyan pályázatot indítunk, ami még sosem volt, és nem is lesz soha többé! Ez igazi egyszeri alkalom, valami egészen különleges nyereményre.

Hogy mi az?

02kufli.jpgHa a te gyereked kitalál egy igazán különleges, kuflis lényt és meg is rajzolja, akkor az a lény bekerülhet az idén ősszel megjelenő kufli-könyvbe.

Bizony, ott lesz az egyik legnépszerűbb gyerekkönyv-sorozatban - több ezer kinyomtatott példányban Dániel András rajzai mellett! A kufli-könyvben, ami ősszel kapható lesz minden könyvesboltban, és amit rongyosra olvasnak majd a gyerekek. Ez olyan nyeremény, amit csak egyvalaki nyerhet meg az egész világon.

Sőt: a legjobb 20 pályázó rajzaiból kiállítást rendezünk a Bartók Pagony könyvesboltban, amit maga Dániel András nyit meg. Erre a megnyitóra természetesen meghívunk mindenkit, akinek a rajza kiállításra kerül, így személyesen is találkozhattok Dániel Andrással! Egy ilyen kiállítást sok-sok gyerek és felnőtt csodál meg, aki betér a Bartók Pagonyba, és most a te gyereked rajza is ott lehet a kiállításon.

Plusz: a legizgalmasabb 5 rajz beküldői kuflis ajándékcsomagot nyernek!

Mit kell tennetek? Elmondjuk!

01kufli.jpgAzt bizonyára tudjátok, hogy Dániel András kufli-könyveiben rengeteg igazán furcsa élőlény szerepel. Ebinyúl, mezei cselfenc, pápaszemes nyihók…

Ha olvastatok már kufli-könyvet, vagy láttatok kufli-rajzfilmet, akkor ti is sok ilyen lénnyel találkoztatok már. (Ha még nem, akkor kukkantsatok bele egybe, biztosan tetszeni fog nektek!)

Ha pedig kreatív kisgyereked van, aki szeret rajzolni, akkor talán neki is eszébe jutott már, milyen lenne egy ilyen kuflis lény, ha ő rajzolná meg. Mi lenne a neve? Hogyan nézne ki?

Most itt a lehetőség, hogy megmutassátok, és a legeslegeslegötletesebb ilyen lény bekerül a következő, ősszel érkező kufli-könyvbe! Bizony, mindenki, aki megveszi ezt a könyvet, már az első oldalon a te gyereked rajzával találkozhat majd! Sőt, ha úgy szeretnétek, még a kitaláló kisgyerek nevét is beleírjuk a könyvbe, hogy mindenki tudja: az a különleges valami ott az ő fejéből pattant ki.

Elmondjuk, mi a teendőtök: a gyereked rajzoljon egy igazán különös kuflis lényt egy A4-es méretű lapra, adjon neki nevet, aztán fotózzátok le, és küldjétek el nekünk a palyazat@kuflijatek.hu email-címre a lény nevét és a rajzról készült fotót. Az emailben írjátok meg a kitaláló nevét és életkorát is.

Legkésőbb április 19-ig küldjétek el a lény nevét és a rajzot!

És ha már itt van nálunk a fura lényetek, akkor:

04kufli.jpgA zsűri kiválasztja a 20 legizgalmasabb rajzot. A zsűri elnöke természetesen Dániel András, és ott lesznek mellette a Pagony grafikusai, valamint a kufli-rajzfilmeket készítő Kedd Studió képviselői is, akik igazán értő szemekkel bírálják majd el a rajzokat.

És ne feledjétek: a 20 legjobb rajz kiállításra kerül a Bartók Pagonyban, aminek a megnyitóján személyesen találkozhattok majd a kuflik kitalálójával! (A kiállításra persze csak akkor kerítünk sort, ha túl leszünk a koronavírus-járványon.)játékszabály

A 20 közül a legjobb 5 lény kitalálója kuflis ajándékcsomagot nyer.

A 20 közül pedig 1, a legeslegjobb furi lény bekerül az idén ősszel érkező új kuflikönyvbe, rögtön az első lapokra! Sőt, ha szeretnétek, a furcsa élőlény kitalálóját Dániel András név szerint is megemlíti a könyvben!


Ceruzára fel! Várjuk a neveket és rajzokat!

05kuflik.jpg